Категорії Інформація
Каси Додати подію
Янголи на карнизі
26 жовтня 2017

Янголи на карнизі

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Ексцентрична комедія за п’єсою Анни Слуцькі в постановці загальновизнаного майстра комедії Валерія Гаркалина.

Дотепна камерна постановка «Ангели на карнизі» — це історія про те, як на піку успіху сімейної пари (вона — драматург, він — режисер) несподівано з’являється хтось третій, і виявляється не тільки «автором» благополуччя цього творчого і сімейного союзу, але і мимовільним викривачем способів, якими воно було досягнуто.

Ми застаємо наших героїв в один прекрасний вечір після закінчення театрального фестивалю, на якому Він (Андрій Леонов) отримує першу премію за режисуру у спектаклі, поставленому за її (Любов Тихомирова) п’єсою.

Справа відбувається в номері готелю. Несподівано починається страшна злива, місто затоплює, і готель виявляється відірваним від решти світу. Вночі по стіні готелю в номер пробирається чоловік, якого Він і Вона називають Маніяком (Олександр Пашков). У нього розв’язується язик, і на очах у глядача життя цих людей починає валитися, а сімейні відносини тріщати по швах. Любов, добробут і успіх зіркової пари постають зовсім в іншому світлі…

Глядачеві пропонуються круті повороти сюжету, несподіваний фінал і чудова гра акторів. Спектакль викликає сміх із присмаком гіркоти від узнаваний деяких реалій нашого життя.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код