Категорії Інформація
Каси Додати подію
Анна Кареніна
16 лютого 2022

Анна Кареніна

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок офіцерів Збройних сил України
вул. М.Грушевського, 30/1

Про подію

“Анна Кареніна” в Києві!

15 листопада 2021 року у Центральному будинку офіцерів відбудеться вистава “Анна Кареніна” в Києві! Головну роль у постановці виконає народна артистка України Ольга Сумська. Видатний роман Льва  Товстого був написаний у той час, коли традиційні цінності суспільства не витримували  викликів нового часу. Наближалося буремне ХХ століття. І все більше людей опинялося перед складним вибором: відповідати пристойним звичаям суспільства або діяти за покликом серця і на власний розсуд.  Сувора мораль стикалася з реальним життям, і це породжувало згубне лицемірство у стосунках та штовхало на таємні зв’язки, які могли тривати роками.

Вистава за участі Ольги Сумської

Анна не була  тут виключенням, проте її історія стала трагедією внутрішнього конфлікту між почуттями та обов’язком. Багато років у шлюбі без кохання, дотримання всіх правил і життя заради сина стали страшним тягарем, щойно жінка поринула у вир  пристрасті до іншого. Це почуття було таким незручним, невчасним і спокусливим. Однак розлучення тоді означало втрату репутації у суспільстві. Тим більше, коли шлюб розриває порядна жінка і мати. Можна було б втекти з коханцем від світу. Однак, можливо,  ця жертва була занадто великою і для Вронського? Тому Анна приймає інше рішення, наслідки якого вже не можна змінити.

Щоб потрапити на виставу “Анна Кареніна” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше театральних вистав шукайте в афіші Києва на нашому сайті.

Яку класичну виставу подивитись в Києві? “Анна Кареніна”!

  1. Завжди актуальна історія згубної пристрасті
  2. Незрівнянна Ольга Сумська в головній ролі
  3. Сучасна постановка
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код