Категорії Інформація
Каси Додати подію
Architects
08 грудня 2018

Architects

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

Іскрометний Architects з альбомом Holy Hell в Україні

Унікальна подія чекає в першій декаді грудня фанатів неформальній музики. Зарядитися неймовірним драйвом і енергією надовго дасть можливість концерт колективу з Великобританії Architects, який відбудеться 8 грудня 2018 року на малій сцені Stereo Plaza. Агресивний, чудово передаваючий найпотаємніші емоції спів, у переплетінні з красивими переливами гітари, не залишить в залі байдужих слухачів.

Працюють разом на сцені музиканти з 2004 року. За цей час група давно знайшла своїх шанувальників. Однак цього разу програма обіцяє бути особливою, не схожою на попередні заходи, відіграється в Україні або за кордоном. Хлопці представлять нові роботи, написані новим складом. З 2017 року складі відбулися зміни у зв'язку із загибеллю соло-гітариста Тома Сірлом, місце якого зайняв Джош Міддлтон. Співпраця стала плідною, і в результаті на світ вийшов ряд композицій, які вийшли на новому диску. Саме вони будуть запропоновані увазі фанатів.

Що чекати від події в Києві

Восьмий альбом групи Архітекс під назвою Holy Hell (що в перекладі з англійської означає «святий пекло») викличе захват у всіх любителів металу. Чудове шоу представлених колективом 11 пісень присвячено пам'яті загиблого від раку гітариста Тома Сірлом. До уваги слухачів будуть представлені композиції, які змушують задуматися про значення болю в нашому житті, серед яких:

  • Hereafter;
  • Royal Beggars;
  • Doomsday;
  • Modern Mistery і інші хіти.

Червоною ниткою через кожен сингл проходить думка про те, що саме моральні страждання вчать нас, роблять дорослішими і сильніше. Навіть коли дуже складно, важко, потрібно взяти себе в руки і знайти сили жити далі, йти до кінця з надією на краще.

Вражень від концерту колективу Architects буде отримано море. Не пропустіть почути британських хлопців наживо. Шанувальники можуть придбати квитки за ціною від 990 грн. в касах Києва або замовити на сайті Контрамарка.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код