Категорії Інформація
Каси Додати подію
Арт-лекція + арт-практика "Мистецтво в кожному з нас"
19 березня 2023

Арт-лекція + арт-практика "Мистецтво в кожному з нас"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

MODI Art&Wine Gallery
вулиця Мала Житомирська, 17, Київ

Про подію

Арт-лекція + арт-практика "Мистецтво в кожному з нас"

Галерея Моді запрошує всіх, хто цікавиться мистецтвом і, особливо, художників явних та прихованих – на цикл практичних арт-лекцій "Мистецтво в кожному з нас".

Кожна зустріч поділена на дві частини - теоретичну та практичну. Протягом першої години буде лекція присвячена одному із всесвітньо відомих художників, скульпторів, або архітекторів. Ми не тільки ознайомимось з творчістю майстра, а також і з самим автором – його особистим життям та всякими пікантними історійками. Наша ведуча розповідає не лише пізнавально, але й з усмішкою :)

До речі, наша наступна зустріч присвячена Амедео Модільяні - італійському художнику й скульптору, представнику експресіонізму.

Протягом другої години будемо практикуватись в малюванні: кожен отримає листівку з контурами картини, яку учасник сам заповнить кольорами - особисто намалює картинку в стилі митця, якому присвячена зустріч (такі листівки можна колекціонувати чи дарувати). Ведуча допоможе кожному зробити свій маленький витвір мистецтва.. а келих вина та музика допоможе розслабитись та насолодитись процесом.

Прослухавши курс лекцій ви будете краще розбиратись у жанрах та стилях мистецтва та краще познайомитесь з Моді, Моне, Клімтом, Гауді, Далі та з багатьма іншими арт-зірками. І, можливо, розкриєте талант у собі: для того, щоб творити прекрасне, не обов’язково бути генієм, адже мистецтво у кожному з нас.

Вартість участі – 450* грн за передплатою (з яких 300 грн депозит – сума, яку повністю можна використати на вино, інші напої, закуски й смаколики протягом зустрічі й цілого наступного тижня у галереї Моді).

Такі Арт-лекції + арт-практика відбуваються щонеділі 15:00-17:00 в богемному місці MODI Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 - www.facebook.com/modigallery. Тел. для довідок: +380 66 355 1847). Ведуча – Анастасія Хрипкова, випускниця НАОМА, художник живописець, мандрiвник, що закохана в мистецтво.

Любите вино й мистецтво – значить, ви у Моді ;)

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код