Категорії Інформація
Каси Додати подію
Аутсайдери
29 березня 2022

Аутсайдери

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр Юного Глядача (ТЮГ)
вул. Липська, 15/17

Про подію

“Аутсайдери” в Києві!

У Театрі на Липках відбудеться прем’єра вистави “Аутсайдери” в Києві! Уявіть, що ви зустріли в одному сценічному просторі Пелевіна, Орвелла та Босха.  Можливо, їхня розмова була б схожа на нашу виставу. Трошки про складність і одночасну простоту оточуючого світу. Трошки про любов без жодного сенсу, яка наповнює змістом все навколо. Трошки про свободу від страху, про зміни  всередині себе та нові шляхи, які вони відкривають.

Вистава за мотивами творів В. Пелевіна та Дж. Орвелла

Саме з таких розмов народилася наша вистава. Вона про те, як жити чужинцям у нашому суспільстві з його правилами та стереотипами. Вчений, якого звати Самітник, переконаний, що літати може кожен. Треба лише знайти формулу польоту . Над цим він працює зі своїм учнем - Шестипалим, який точно знає, що таке відрізнятись. Адже на одній з рук у нього цілих шість пальців.

Однак саме такі чужинці здатні показати усім іншим світ нових сенсів, можливостей та справжньої свободи. Виходимо за межі і перевертаємо все догори дригом! Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виставу “Аутсайдери” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Яку нову виставу подивитись в Києві? “Аутсайдери”!

  1. Цікава філософська постановка
  2. Несподівані розмови і повороти сюжету
  3. Вистава за мотивами відомих творів
  • Тривалість вистави – 1година 50 хвилин
  • Рекомендований вік – від 14 років
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код