Категорії Інформація
Каси Додати подію
Бах теж був людиною. Творчий вечір та презентація книги Марії Пустовіт
04 березня 2022

Бах теж був людиною. Творчий вечір та презентація книги Марії Пустовіт

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

INVERIA EVENT SPACE
вул. Володимирська, 49А

Про подію

Генії теж плачуть. І сміються. Генії теж люди…

Якщо ви хоч трохи знайомі з музикою, то при згадці його імені вас без сумніву переповнить благоговіння. Ще б пак. Це ж сам Бах! Але навіть якщо ви не є професіоналом у музиці та не розумієте цінності внеску, який зробила ця людина у музичне мистецтво, напевно знаєте, що Йоганн Себастьян Бах – великий композитор та музикант. Одним словом, геній.

Кажуть, у нього був дуже запальний та нестерпний характер, а інакше чому він змінив стільки місць проживання та робіт? А ще він був свого роду революціонером, не дуже шанував суворі правила своїх начальників і часто їх ігнорував. Якось навіть він недовго просидів у в’язниці через порушення зобов’язань перед роботодавцем! А знаєте, яка у нього була улюблена страва? Оселедцеві голови! (Тільки не це!) Гаразд, не дивуйтеся. Швидше за все, це тому, що якось він знайшов там золоті дукати. Погодьтеся, ви б теж полюбили ці голови.

Але ми не розкриватимемо наперед всі секрети. Збережемо інтригу і просто запросимо вас відвідати творчий вечір піаністки, письменниці та блогера – Марії Пустовіт, присвячений життю та творчості Баха.

У програмі вечора відбудеться презентація книги Марії «Бах теж був людиною» та автограф-сессія. Марія – чарівниця і всі її побажання, написані в книзі обовязково здійснюються!

Приходьте, та переконайтесь у цьому самі! Пригощає INVERIA CATERING

Спікер: Марія Пустовіт

Піаністка,письменниця та блогер. Марія закінчила київську консерваторію та асистентуру. Лауреат міжнародних фортепіанних конкурсів. Видала декілька своїх книг, присвячених біографіям відомих композиторів та будням звичайних музикантів. Струшує пил з бронзових монументів і наполягає на тому, що з композиторами треба товаришувати, а не поважати на відстані.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код