Категорії Інформація
Каси Додати подію
20 жовтня 2020

Ballet open Space

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка
м. Київ, вул. Володимирська, 50

Про подію

"Ballet open Space" в Національній опері України

20 жовтня в Національній опері України відбудеться другий фестиваль «BALLET OPEN SPACE», ініціаторами якого стали зірки світового балету Олександр Стоянов і Катерина Кухар. Фестиваль «BALLET OPEN SPACE» розпочнеться святковим гала-концертом.

В цей вечір глядачам представлять найкращі фрагменти з легендарних балетів, нові роботи провідних сучасних хореографів за участю Катерини Кухар і Олександра Стоянова, а також талановитих артистів балету з головних театрів країни. На численні прохання глядачів, завершиться вечір одноактним спектаклем «Children of the Night» («Діти ночі»).

Про виставу «Children of the Night»:

Прем'єра неокласичного балету «Children of the Night» відбулася в 2018 році. Хореограф-постановник Олександр Абдукарімов створив виставу, надихнувшись парою Олександра Стоянова та Катерини Кухар. Їх дует – це гімн ідеальному. Граціозна, немов статуетка, Катерина і емоційний, немов літаючий на сцені Олександр, разом вони подарують справжнє свято мистецтва і емоцій.
Артисти танцюють під музику – Антоніо Вівальді та Макса Ріхтера «Пори року».

Катерина Кухар про сучасний балет «Children of the Night»:

«У виставі «Діти ночі» глядача чекає містична атмосфера іншого всесвіту, подорож у світ почуттів, кохання, пристрасті та людських страхів.

В основі цього балету лежить давньогрецька легенда про Андрогінів, міфічних істот, які колись володіли двома парами рук та ніг, двома обличчями на одній голові, але за непокору Зевс розділив їх на дві частини – чоловічу і жіночу. З тих пір кожна з цих частин змушена шукати свою половинку. Фраза «Знайти свою половинку» з'явилася завдяки саме цій легенді».

У зв'язку з карантином, фестиваль пройде під фонограму.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код