Категорії Інформація
Каси Додати подію
Balthazar
18 вересня 2021

Balthazar

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ЮБК (Южный берег Киева)
м. Київ, о. Труханів

Про подію

Balthazar у Києві!

18 вересня 2021 року на київському ЮБК (Південний Берег Києва) на Трухановому острові відбудеться концерт групи Balthazar в Києві!

Бельгійські інді-рокери, незважаючи на відносно молодий вік, вже вважаються ветеранами. Вони встигли виступити на одній сцені з американською легендою Брюсом Спрінгстіном, були на розігріві у самих Muse, провели клубне турне по Південній Африці. У 2016 році дві їхні пісні потрапили в саундтрек до бельгійського кримінального серіалу The Break. Важко повірити, що Йінте Депре та Маартен Девольдер розпочали спільний творчий шлях в 17 років і отримали популярність практично відразу після заснування групи.

Концерт європейського інді-гурту на ЮБК

В цьому році інді-поп та інді-рок-група випустила свій п'ятий студійний альбом і поспішає порадувати українських любителів незалежної музики новими хітами. У Бельгії альбом Balthazar зайняв перше місце в офіційному хіт-параді.

Не пропустіть концерт бельгійських інді-рокерів в столиці України Щоб потрапити на концерт Balthazar в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте у нас на сайті.

Де послухати європейську музику у Києві? На концерті Balthazar на ЮБК!

  1. Пісні з нового альбому.
  2. Музиканти мультиінструменталісти.
  3. Бельгійський інді-поп та інді-рок.

Пісні групи Balthazar:

  • Fever
  • The Man Who Owns The Place
  • Do Not Claim Them Anymore
  • Bunker
  • Linger On
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код