Категорії Інформація
Каси Додати подію
BASTILLE
28 лютого 2017

BASTILLE

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

Легка імпульсивність

Якщо ви коли-небудь чули про групу Bastille, то напевно з легкістю впізнаєте їх вiдомий хіт «Pompeii», який за лічені дні зібрав понад 360 млн. переглядів, а після ще довгий час займав топові рядки хіт-парадів Великобританії та богатьох iнших  європейських країн.

Bastille - ще молода, але вже вкрай популярна британська інді-поп група, збирає повні зали по всьому світу, а 28 лютого вони відвідають і українську столицю. Вперше гурт Bastille виступить у нащій країні на сцені Stereo Plaza. Концерт відбудеться в рамках підтримки нового альбому і пройде під слоганом «Wild Wild World Tour». Разом з популярністю, хлопці встигають збирати ще й безліч нагород серед яких Grammys, American Music Awards, Teen Choice Awards, MTV, Brit Awards. І якщо вам не відомі причини, через якi можна пропустити шоу чарівних і талановитих виконавців, купити квиток на концерт Bastille в Києві у Stereo Plaza можна в касах міста Київа, або на нашому сайті https://kontramarka.ua.

Швидкий зліт

Iсторія популярності групи Bastille захоплює не менше, ніж їх музика. Адже вона почала своє існування ще в 2010 році, але як сольний проект Дена Сміта. До речі, назва групи теж не випадкова, вона пов'язана з Днем взяття Бастилії, адже саме в той день народився її засновник - 14 липня. Нажаль, сольна кар'єра не змогла принести світового успіху Дену Сміту. І тільки у 2013 року він зміг підірвати музичні чарти, але вже у складі свіжої та молодої групи разом з Крісом Вудом, Уіллом Фаркварсоні і Кайлом Симмонсом. Зараз Bastille гастролює у багатьох містах і, звичайно, збирає повні зали.

А що готують енергійні британці українському глядачу? Приходьте - буде гаряче, відчуйте ритм і рух їх музики на собі! Всю бiльш детальну інформацію про те, де і як можна купити квитки на Bastille в Києві, а також про можливі зміни дізнавайтесь на нашій афіші.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код