Категорії Інформація
Каси Додати подію
bbno$
10 серпня 2022

bbno$

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Volume Club
вул. Гарматна, 26\2

Про подію

Репер bbno$ у Києві!

10 серпня 2022 року на столичному майданчику Volume Club для вас вперше в Україні виступає автор популярних хітів “Lalala” та “Edamame”, канадський реп-виконавець bbno$ у Києві. Знаменитого артиста з вірменським корінням Олександра Гумучяна не назвеш баловнем долі. Проте на колишнього спортсмена у музичної Феміди були свої плани, так можна витлумачити несподівану травму спини, що завершила для нині популярного репера спортивну кар'єру. Зате в результаті цього випадку на світ з'явився яскравий музикант та відмінний хітмейкер, так що недаремно кажуть, що коли зачиняються одні двері...

Музична кар'єра bbno$ налічує вже сім років і шість повноформатних студійних релізів. Причому випустити їх у світ виконавцю вдалося без маркетингу, рекламних акцій та підтримки великих музичних лейблів. Втім, у його популярності велику роль відіграли сучасні інтернет-медіа, переважно це був TikTok. Там стали вірусними початкові слова знаменитої “Lalala”, а за нею успіх артиста закріпила коротка “Edamame”. Прилиплива композиція стала треком до десятка мільйонів відео блогерів соцмережі, які сукупно набрали близько двох мільярдів переглядів.

Концерт Epic Tour Name

При цьому, до своєї неймовірної популярності bbno$ ставиться максимально спокійно і навіть філософськи:

"Так, я випустив Lalala і став типу The Lalala Guy. Але у мене в запасі купа пісень, вони класні, я хочу, щоб їх почули. Чи хвилює мене, що через якийсь час мої треки перестануть слухати? Коли-небудь це станеться, але мене це взагалі не турбує. Я просто займаюся тим, чим хочу. І, напевно, завдяки цьому я зайшов так далеко".

Та й справді, чого лише варта культова фраза:  "Did I really just forget that melody? Тож виконавцю точно є чим здивувати та порадувати українських фанатів. А як далеко йому вдасться зайти цього разу, дізнаємось вже безпосередньо на цьому концерті. Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на перший в Україні виступ канадського хітмейкера bbno$ у Києві, купуйте квитки заздалегідь у нас на сайті та в касах міста. Ще більше яскравих музичних подій в афіші Києва чекають на гостей нашого сайту.

Яку подію не можна пропустити влітку у Києві? Перший концерт знаменитого репера bbno$!

  1. Автор знаменитих вірусних хітів
  2. Потужний драйв та відмінний саунд
  3. Харизматична реп-зірка наживо
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код