Категорії Інформація
Каси Додати подію
Бійцівський клуб. Гра з зануренням. MysteryPlay
11 липня 2020

Бійцівський клуб. Гра з зануренням. MysteryPlay

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «СПОРТ»

Арт-завод Платформа Mystery Play
м. Київ, вул. Магнітогорська, 1В

Про подію

Бійцівський клуб в Києві

За мотивами фільму «Бійцівський клуб»

Що Вас чекає:

Стилізована локація під антураж фільму 3000 квадратних метрів. У зоні гри будуть працювати бар, кухня, кінотеатр, а також зона мейк апу для гравців. Вперше в грі задіяні кілька 3D проекцій, які створюють одна з кращих 3D mapping компаній в світі Magic Innovations

Більше 20-і акторів, які занурюють в атмосферу легендарного фільму. Ви більше не спостерігаєте за грою акторів на сцені, гра розгортається навколо вас. Стирається грань між реальністю і грою. Іноді не зрозуміло - це актор або один з учасників.

Елементи квесту тримають увагу учасників на протязі всієї гри. Перед гравцем розгортається дилема який бік він вибирає: прихильник екстремістів-антиглобалістів вихідців з «Бійцівського клубу» або, прихильників існуючого порядку. Ідеї ​​екстремістів дуже привабливі і романтичні, але чи готові ви пожертвувати заради них тисячами невинних доль? Це одна з психологічних дилем фільму: для того, що б народилося нове треба пожертвувати старим, треба здатися і припинити змінювати, то, що треба просто знищити і на його місці побудувати нове.

Безліч фотозоні, на яких можна буде зробити веселі Селфі для свого архіву.

Грим. Учасники матимуть можливість зробити легкий грим побоїв прямо на локації від візажистів Make Up Me Academy

Кіно і афтерпаті. Після гри можна продовжити вечір в зоні кінотеатру і бару, де буде трансляція фільму «Бійцівський клуб».

Тривалість гри - 2 години
Оптимальна кількість учасників в команді 6

Яка форма одягу?

Організатори рекомендують використовувати один з чотирьох образів: Фрік Пітт, Костюм Нортон, Боєць Блек, Марла. Кожен образ підходить і для чоловіків, і для жінок. Більш докладний опис образів в фотогалереї. Також ви можете прийти в своєму образі. Рекомендуємо не вдягати короткі сукні і високі підбори.

ВАЖЛИВО! Організатори не рекомендують брати участі в грі людям з пороком серця, хворим на епілепсію, вагітним і дітям до 14 років.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код