Категорії Інформація
Каси Додати подію
Billy Talent
29 липня 2017

Billy Talent

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Atlas
вул. Січових Стрільців 37-41

Про подію

Канадські панк-рокери Billy Talent знову в Києві!

Минулого разу українська публіка була в захваті від музикантів, і ВТ були вдячні за такий теплий прийом і щиру віддачу. Цього літа, 29 липня, вони знову відвідають столицю! Концерт в клубі Atlas пройде в рамках їх грандіозного туру на підтримку нового альбому Afraid of heights. У перший раз група виступила перед жителями і гостями столиці у 2012-му, після чого соліст, Бен Ковалевич, написав у Твіттері наступне:

"Kiev, what an amazing night! Touched by your love & support, the perfect way to end our tour. Promise we will come back! Much Love, Ben "

Як і було обіцяно, вони повертаються, щоб зарядити нас новою хвилею нестримної енергії та драйву! За всіма прогнозами цей концерт пройде за повної солд-ауті, як і попередній, тому покваптеся купити квиток на Billy Talent в Києві заздалегідь. Зробити це можна онлайн за допомогою нашого сервісу.

Свіжий реліз можна буде почути наживо

Нова збірка ВТ "Afraid of Heights" вийшов влітку 2016- го, і практично відразу ж підірвав музичні чарти, отримавши бурхливе схвалення не тільки від меломанів, а й від критиків. Цей літній концерт канадців дає українській публіці унікальну можливість почути нові композиції групи в живому акустичному виконанні.

Але, природно, справжні фанати можуть розраховувати і на наявність в сет-листі старих добрих хітів, таких, як Dead Silence, Surprise Surprise, Red Flag та ін. Слідкуйте за нашою афішею концертів Києва, щоб не пропустити нових візитів улюблених груп.

© utv

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код