Категорії Інформація
Каси Додати подію
Biting Elbows
29 травня 2022

Biting Elbows

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Atlas
вул. Січових Стрільців 37-41

Про подію

Biting Elbows в Києві!

У столичному клубі Bel Etage пройде перший виступ музичного проекту режисера Іллі Найшуллера Biting Elbows в Києві. Заснована в 2008 році спільно з ударником і бас-гітаристом Іллею Кондратьєвим, група швидко набрала інших учасників. У музичному відношенні колектив успішно балансує на межі між саркастичною і похмурою стилістикою пост-панку і гарним, мелодійно вивіреним інді-роком. А ще по цілком зрозумілим причинам музиканти славляться своїми екшн-кліпами, які стали візитною карткою колективу, і деякі з цих відеоробіт відзначилися багатомільйонними переглядами на платформі YouTube.

Концерт-презентація другого альбому

Влітку 2021 року фанати групи нарешті дочекалися від музикантів другого студійного лонгплея. Shorten The Longing визрівав кілька років поспіль по мірі знаходження вільного часу в насиченому гастрольному і творчому графіку. Як результат - альбом вийшов неспішним і вдумливим, а до трьох  треків, що попередньо вийшли на міньйоні, вже встигли відзняти і відеокліпи. За словами фронтмена групи, Shorten The Longing стала для нього в якійсь мірі роботою, подібною до ведення власного щоденника. Вкладені в ньому особисті переживання і рефлексія ідейного натхненника групи допомогли Іллі знайти краще розуміння себе і намітити подальший напрямок.

Щоб потрапити на концерт інді-групи Іллі Найшуллера Biting Elbows в Києві, купуйте квитки на сайті і в касах столиці. Безліч цікавих музичних концертів в афіші Києва чекають вас на сторінках нашого порталу.

На який крутий музичний вечір сходити в Києві? На перший концерт групи Biting Elbows!

  1. Вже знайомі хіти групи
  2. Новий альбом колективу
  3. Проект Іллі Найшуллера
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код