Категорії Інформація
Каси Додати подію
Чапаев и Пустота
02 серпня 2017

Чапаев и Пустота

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Чапаєв і Пустота

Уже 12 років спектакль Павла Урсула, сюжет якого узятий з однойменного роману популярного сучасного письменника В. Пелевіна, має чималий успіх на театральній сцені. Незважаючи на те, що оживити в дії подібні твори автора вкрай складно, режисер відмінно впорався з цим завданням. Всі історії, на перший погляд не пов'язані між собою, складаються в єдиний сюжет, який інтригує, змушуючи вникати і спостерігати. Більше дивовижних постановок ви знайдете, заглянувши до нашої театральної афіші.

На межі реальності

Герої твору одночасно знаходяться в декількох вимірах - часи громадянської війни в Росії, війна двох мафіозних кланів в Японії, вигаданий світ з кінематографа і псих-лікарня. Яке з них реально, і який результат майбутнього зумовлений? Дізнайтеся вже цієї весни, відвідавши постановку "Чапаєв і Пустота" в Жовтневому Палаці.

Унікальність цієї постановки оцінити нескладно - адже саме завдяки сплетіння робіт письменників і режисерів, акторів і драматургів, народжуються нові форми мистецтва, які допомагають нам переосмислити багато чого та по-іншому поглянути на життя. Тому, навіть якщо ви не фанат Пелевіна, все одно варто купити квиток на постановку "Чапаєв і Пустота" в Києві - зробити це можна у нас на сайті в режимі онлайн.

© utv

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код