Категорії Інформація
Каси Додати подію
Carnifex
23 квітня 2017

Carnifex

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

SENTRUM
м. Київ, вул. Шота Руставелі, 11

Про подію

Carnifex - деткорщіки з Сан-Дієго в Києві!

Культова американська група виступить перед українською публікою, представивши свій останній альбом - "Slow Death [Nuclear Blast]". За словами фронтмена, Скотта Льюїса, з випуском цієї збірки творчість Carnifex вийшло на новий рівень. У ньому є особлива темна атмосфера, в поєднанні з фірмовим гроулом вокаліста викликає дивовижну палітру відчуттів. Відчуйте на собі ці нові відтінки дет-металу - купити квиток на концерт Carnifex можна на нашому сайті вже сьогодні.

Похмура група родом із сонячної Каліфорнії

Carnifex завжди виділялися в своєму жанрі, успішно експериментуючи з формами важкої музики. Тут блек-метал часто змішується з насиченими оркестровими партіями - яскравий приклад того альбом "Die Without A Hope" 2014 го. Цей студійний збірник викликав бурхливе схвалення як у відданих фанів, так і у цінителів самого жанру, зайнявши 5-е місце в ТОПі Billboard Hard Rock Chart.

Наступний їх альбом, що вийшов в 2016-м - саме "Slow Death", в якому музика Carnifex набула якісно нові відтінки. Не пропустіть можливість почути його в живому виконанні - вже 23 квітня така можливість випаде жителям і гостям столиці! Залишайтеся з нашою афішею, і ви завжди будете в курсі найграндіозніших рок-концертів в Києві.

© utv

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код