Категорії Інформація
Каси Додати подію
Чорний квадрат. 9,5 хвилин До і Після сексу
13 липня 2017

Чорний квадрат. 9,5 хвилин До і Після сексу

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Freedom Hall (Фрідом Хол)
м. Київ, вул. Кирилівська, 134

Про подію

Проект «Чорного квадрата», який користується просто шаленою популярністю. Такі аншлаги, які ми збираємо виставами, присвяченими Цьому, іншим театрам тільки сняться в самих відвертих і неможливих снах. Отже, час настав. Поговорити відверто про Це.

Не треба робити вигляд, що вас конкретно це не стосується, і взагалі, ви не розумієте, про що йдеться. Так, ми говоримо про секс. Ми ведемо відверту розмову. Через вистави про Це. Ми даємо вам найсильніше і швидкодіюче ліки від депресії та поганого настрою. Це супер-мега-екстра комедії!

Вистави про те, якими обхідними, іноді просто немислимими шляхами пара людей (хоча, не завжди тільки пара) приходять або не приходять до сексу і якими химерними способами намагаються потім піти від наслідків.

Як відбувається, що чоловік і жінка опиняються в одному ліжку? Що варто робити, і що не потрібно говорити? А що трапляється само собою? Що відбувається далі? Щось таки змінюється всередині у нас після всього цього?

Історії про те, як хотілося, але не склалося, чи склалося, але не так! Що і як саме — ми розповімо вам дуже докладно. Відверті теми, щирі розмови. Кокетство і флірт, смуток і сміх, любов і ненависть. Мінімум вульгарності, нуль порнографії, максимум відвертості. Все це закручується, прокручується і вилазить такими смішними і незвичайними історіями, що аж…

Секс у цьому проекті не стільки тематикою, скільки спосіб зрозуміти свої відносини зі світом. І, що набагато важливіше, з самим собою. Ми щиро намагаємося допомогти кожному нашому глядачу розібратися в собі, в своїх проблемах, страхи, фобії, бажання, збудження, і навіть, у фізіології.

Але все ж, хотілося б нагадати, що «До і Після сексу» — це, перш за все вистави для дорослих. Жорсткі та відверті жарти не призначені для людей, що віддають перевагу банальність в сексі. Комедія дуже яскрава і соковита — бо про нас, тому що про любов і секс. А це дуже рідко буває сумним чи нудним. Але і тонко відчуває глядач теж зловить свій катарсис. Постановка для дорослих людей, — не за паспортом, а за станом душі. Також небажані глядачі з святенницькими поглядами на світ, і особливо без почуття гумору. А любителі чорного гумору отримають кайф подвійно! Дітей категорично не приводити!

Ну, і наостанок. Шлях до радості у кожного свій. Але якщо театр допомагає позбутися від брехні, вчить довірі і дає віру в любов — хай живуть вистави про Це!

І нехай Вас не бентежить назва. Гострі і еротичні теми забезпечені.

Це супер-мега-екстра комедії!

У ролях: Юрій Кляцкін, Ксенія Хижняк, Володимир Шумки, Ірина Бондар

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код