Категорії Інформація
Каси Додати подію
26 грудня 2019

Christmas Jazz Songs - Louis Armstrong & Ella Fitzgerald

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7

Про подію

24 грудня в Будинку Архітектора Old Fashioned Band виконає різдвяні і новорічні хіти в рамках програми «Louis Armstrong & Ella Fitzgerald».

У цей вечір прозвучить особливий, новорічний джаз. Ви почуєте твори неповторного Луї Армстронга і однією з найкращих вокалісток в історії джазової музики — Елли Джейн Фіцджеральд.

Луї Армстронг — джазовий трубач, який не потребує представлення, його ім’я знайоме кожному. Саме він, поряд з Дюком Еллінгтоном, Чарлі Паркером, Майлсом Дейвісом і Джоном Колтрейном зробив найбільший вплив на розвиток джазу і зробив багато для його популяризації в усьому світі.

Елла Фіцджеральд, не просто джазова вокалістка, Елла — це ім’я «першої леді джазу» За кандидатуру Елли на звання «Кращої співачки світу» проголосували Армстронг, Гудмен, Еллінгтон, Пітерсон. На питання, кого представити до цього звання, Френк Сінатра відповів: «Навіщо ви питаєте, звичайно ж, Еллу». Кросбі сказав: «Тільки вона! Не важливо з кого вибирати — чоловіків, жінок або дітей… «.

Два знакових імені в світі джазу, їх дует був також успішний, як і очікуємо. Елла Фіцджеральд і Луї Армстронг випустили три спільних студійні альбоми на студії Verve, два з них складалися з джазових стандартів: Ella and Louis (1956) і Ella and Louis Again (1957), третій містив аранжовані арії з опери Джорджа Гершвіна «Поргі і Бесс» ; крім цього на початку 1950-х рр. Елла знову зробила кілька записів разом з Армстронгом.

У програмі нашого вечора ви почуєте знамениті джазові твори, серед яких «Jingle bell», «The Christmas song», «White Christmas», «Silent Night», «Let it snow», «Have yourself a merry little Christmas» і багато інших.

Новорічні та різдвяні хіти в цей вечір виконає Old Fashioned Band

  • Аняня Удонгво (Anyanya Udongwo), Клеулія Даніель (Cleulia Daniel) — вокал
  • Олександр Огневец — клавіші
  • Андрій Чмут — саксофон
  • Джордж Івезе (George Iweze) — бас
  • Тобі Фантонаде (Tobi Fatonade) — барабани
  • Матвій Монаков — гітара

Запрошуємо вас послухати улюблені Christmas Jazz Songs 24 грудня в Будинок Архітектора за адресою ул. Боріса Грінченка, 7. Початок о 19:00.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код