Категорії Інформація
Каси Додати подію
30 грудня 2021

Christmas Jazz: Frank Sinatra

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

КВЦ «Парковий»
Паркова дорога, 16А

Про подію

"Christmas Jazz: Frank Sinatra" у Києві!

Будь ласка, уважно ознайомтесь з умовами відвідування святкового заходу *

30 грудня 2021 року Svitlo Concert та КВЦ “Парковий” запрошують на святковий концерт зі спеціальною новорічною програмою "Christmas Jazz: Frank Sinatra" у Києві. Лише цього особливого вечора напередодні Нового року найкращі українські джазмени та вокалісти зберуться на одній сцені, щоб зіграти різдвяні та новорічні пісні легендарного американського виконавця естрадного джазу. Прозвучать обрані композиції великого Френка Сінатри, в яких передано настрій Різдва та Нового року.

Новорічні пісні Френка Сінатри

Немає нічого кращого, ніж незабутній зимовий вечір в оточенні близьких під теплу різдвяну джазову музику та келих міцного зігріваючого напою! Щоб потрапити на новорічний концерт "Christmas Jazz: Frank Sinatra" у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ще більше чудових музичних подій в афіші Києва завжди можна знайти у стрічці нашого сайту. 

Де послухати чудовий різдвяний джаз із близькими під Новий рік у Києві? На музичному вечорі "Christmas Jazz: Frank Sinatra"!

  1. Блискучі джазові музиканти
  2. Пісні легендарного виконавця
  3. Саундтрек справжнього Різдва

В програмі:

  • "Jingle Bells"
  • "Let it snow"
  • "White Christmas"
  • "Santa Claus Is Coming to Town"
  • "Have Yourself a Merry Little Christmas"
  • та інші різдвяні композиції

Організатори: Svitlo Concert та КВЦ "Парковий". За підтримки наших друзів ТМ ARARAT.

Коктейлі від "Арарат". Наші друзі Арарат приготують вам смачні коктейлі, кислі та солодкі, легкі та міцні, з гіркуватістю та без, холодні та теплі, і навіть чисті 50 гр. коньяку Арарат.

*Для відвідування заходу потрібні: сертифікат про курс вакцинації або експрес-тест, який можна буде зробити на місці (вартість – 300 грн), або довідка про одужання (діє 3 міс.)

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код