Категорії Інформація
Каси Додати подію
AC/DC: Live at river plate
AC/DC: Live at river plate AC / DC: LIVE AT RIVER PLATE
ФІЛЬМ-КОНЦЕРТ
На переповненому стадіоні River Plate в Буенос-Айресі виступив золотий склад культової австралійської групи: Ангус Янг і Малькольм Янг, Брайан Джонсон, Кліфф Вільямс і Філ Радд. Глядачі зможуть побачити живе виконання головних хітів колективу - від Highway To Hell до Rock n Roll Train. Для максимально точної передачі драйву AC / DC, це грандіозне світлове і піротехнічне шоу було знято відразу на 32 камери.

Про концерт так писали в рок-хроніці: « Live At River Plate »- захоплююче легендарне шоу, енергію якого фанати цієї групи запам'ятають на все життя».

На даний момент це останній запис "живих" виступів групи в цілому і одного з найбільших турів під назвою «Black Ice World Tour».

****************

AC / DC - легендарна, культова і всесвітньо відома австралійська рок-група - є найуспішнішою і найвідомішою рок-групою з Австралії і однією з найпопулярніших в світі. AC / DC - скор. від англ. alternating current / direct current «змінний струм / постійний струм») - рок-група, сформована в Сіднеї в листопаді 1973 року вихідцями з Шотландії братами Малькольмом і Ангус Янгамі.

AC / DC разом з такими групами як Led Zeppelin, Deep Purple, Queen, Iron Maiden, Scorpions, Black Sabbath, Uriah Heep, Judas Priest і Motörhead часто розглядаються як піонери хард-року і хеві-метала. Самі ж музиканти класифікували свою музику як рок-н-рол, оскільки в її основі лежить ритм-н-блюз із сильно спотвореним звучанням ритм і соло-гітар.

Група "AC / DC" продала більше 200 мільйонів альбомів, що робить її однією з п'яти найбільш продаваних груп в історії світової музики в числі The Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd, Eagles.
В ролях

AC / DC

Режисер

Девід Мале

Країна

США

Тривалість

112 хвилин

Сеанси

AC/DC: Live at river plate

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код