Категорії Інформація
Каси Додати подію
Цирк на воді
14 травня 2017

Цирк на воді

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ЦИРК»

Національний цирк України
м. Київ, площа Перемоги, 2

Про подію

Грандіозне водне шоу під куполом цирку

Всесвітньо відома програма цирку "Вода і Вогонь" вже в Києві! Створена в 2016 році,вона  встигла заслужити славу у всіх куточках України і навіть за кордоном. Безліч глядачів готові не раз переглядати дивовижні ефекти і майстерно виконані трюки професійними цирковими артистами. У вас же є можливість купити квитки на виставу "Вогонь і вода" в Києві прямо зараз на нашому сайті!

Чарівний світ, в якому можливо все

В програмi цирку злитi воєдино 3 стихій - води, повітря і вогню. На виставi вас чекають дивовижні пригоди піратів Карибського моря, які підкорять силу гравітації разом з чарівними гімнастками. Fire-шоу внесе ноток містики і таємничості, а дотепнi клоуни зарядять вас позитивом на багато місяців. Приголомшливе озеро, місткістю понад 150 кубів води, з неймовірними фонтанами додає шоу особливої пишноти. Ви поринете в світ приголомшливих звірів, серед яких рожеві пелікани, блакитні павичі, тропічні папуги, мавпи, а також бурі ведмеді і морські котики.

Вода замість сцени, гімнасти, відчайдушне протистояння алігаторів з дресирувальниками, клоуни - це все ви можете спостерігати в Національному цирку України. Не зволікайте з вибором - вирушайте на шоу "Вогонь і вода" цієї зими! Слідкуйте за новинами нашої афіші і ви ніколи не пропустите такі феєричні події, як цирк на воді.

©utk



Попереднє замовлення
Заявка на промо-код