Категорії Інформація
Каси Додати подію
Com Truise
06 вересня 2019

Com Truise

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ЮБК (Южный берег Киева)
м. Київ, о. Труханів

Про подію

Com Truise презентує альбом Persuasion System в Києві

Протягом майже десяти років історія синт-вейв візіонера Com Truise базувалася на науковій фантастиці та абстрактних фактах. Його довгоочікуваний LP Iteration (2017) завершив концептуальну сагу космічного персонажу на ім’я Com Truise, водночас відобразивши сейсмічні зміни в житті продюсера та дизайнера Сета Гейлі (справжнє ім’я музиканта). Міні-альбомом Persuasion System (2019) Гейлі починає новий період — на цій планеті, у сьогоденні, втілюючи свої найбільш амбітні плани. Його ми почуємо вже 6 вересня в київському ЮБК.

Цей проект почався як експеримент. Гейлі змінив свою палітру звуку і дав собі більше свободи — таким чином, звільнившись від очікувань і давши шлях процесу, який відбиває тони його найближчого оточення. «Це ніби й сумна посмішка на прощання, але й водночас мить, яка каже „Привіт, ласкаво просимо до твого життя“», каже Гейлі. У альбомі домінує певна дуальність — меланхолія та оптимізм, минуле й теперішнє.

Перший сингл Existence Schematic нової платівки уже доступний для прослуховування на Soundcloud. «Це ніби політ уночі, коли ти дивишся на пейзажі, бачиш вогні у вигляді схем і думаєш про те, хто дивиться на тебе знизу і думає про те ж, що і я — вплив існування, кінець, початок, куди все йшло і йде зараз», розповідає Гейлі. Саме такими є основні екзистенціальні лінії альбому Persuasion System, і Гейлі сподівається, що слухачі знайдуть щось для себе, для власного напруження та звільнення.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код