Категорії Інформація
Каси Додати подію
Выберите зал
Бізнес
Театр
Київський національний академічний театр оперети54 Театр на Подолі117 Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка8 Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки157 Київська опера (Театр опери і балету для дітей та юнацтва)40 Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра 47 МЦКМ "Жовтневий палац" 10 Театр «Золоті Ворота»21 Будинок офіцерів Збройних сил України13 Театр «Колесо»53 Театр «Браво»6 Циганський театр «Романс»2 Freedom Hall (Фрідом Хол)5 Театр на Печерську31 Будинок Кіно4 Будинок Архітектора8 Театр «Сузір’я»34 Київський театр "Срібний острів"5 Театр АКТОР10 Театр "МАЛАНКА"4 Театр на Михайлівській12 Київський академічний театр ляльок40 Театр «Берегиня»10 Мистецько-концертний центр ім. Івана Козловського13 Національний Центр Театрального Мистецтва ім. Леся Курбаса (НЦТМ ім. Леся Курбаса)3 Театр Юного Глядача (ТЮГ)42 Будинок Актора10 Малий театр20 Театр на Троєщині 7 Мала зала Театру "Замок на Горі"1 Київська фортеця4 Театр "Особистості"8 Мала сцена Театру BEAT 1 Культурний центр «Арт-Братислава»2 Театр Біла Ворона1 Театр української традиції «Дзеркало»3 Київський Будинок вчених НАН України4 Сцена 6 2 Київський культурний кластер "Краків"3 Підвал Культури3 Театр на Солом‘янці 1 Театр між трьох колон3 Центральний Будинок художника1 Національна музична академія Чайковського4 Центр Культури та Мистецтв НАУ1 Театральний простір «CULT»2 Мала Опера2 Планетарій1
Планетарій
NAVY
NAVY

Знайдено: 0 подій

с. Осещина вул.Київська 2г
NAVY

Знайдено: 0 подій

За Вашим запитом нічого не знайдено

NAVY у Києві: репертуар (2024)

Порт відпочинку NAVY - заміський комплекс біля Києва!

Ми знайшли ідеальне місце для вашого літа! В заміському комплексі NAVY є все, що потрібно для чудового відпочинку! Власний пляж? Будь-ласка! Два басейни з підігрітою водою? Обирайте зручний шезлонг! Ресторан з сучасним меню завжди  чекає гостей. У концертному залі відбуваються найцікавіші події, а для малят облаштовані великі ігрові майданчики на свіжому повітрі! І все це - зовсім поруч з Києвом, на березі обвідного каналу Київського моря! Як дістатися? Відповідаємо: сідаєте на авто і вирушаєте у бік Вишгорода до села Осещина. Проблем з парковкою точно не буде: для наших гостей мі підготували цілих 300 машиномісць. Можна ще цікавіше - на власному катері. Адже клуб NAVY Вишгород - це справжній порт з причалом!

Відпочинок з родиною біля басейну

Тут є все для  візиту  усією родиною, включаючи і домашніх улюбленців. Приїжджайте великою компанією у дуплекс на  нашому пляжі або влаштуйте зіркове романтичне побачення у chill zone з басейном площею понад 40 метрів. Рушники та парасолі вже включені у вартість! У вихідні наш комплекс перетворюється у справжній дитячий світ! Майстер-класи, аніматори, дитячі розваги та няні до послуг наших маленьких відвідувачів! Результат очевидний - щасливі діти і задоволені батьки на спокійному відпочинку. Ми крокуємо у ногу з провідними світовими тенденціями. Тому турбота про довкілля для нас не менш важлива, ніж комфорт і безпека відвідувачів. Ми організували сортування сміття, фільтруємо воду, щоб не шкодити природі, та використовуємо сонячні батареї. А ви - насолоджуєтесь п’ятизірковим відпочинком  у мальовничому куточку Київщини!

Ресторан NAVY

Ми готові подати коктейлі та закуски з  меню просто до басейну. Однак не менш приємно завітати до нашого ресторану, який може стати і місцем для недільного обіду, і залом для урочистих подій. Флористична студія NAVY здатна перетворити ваше свято на казковий світ квітів і краси. Але справжня гордість нашого закладу - різноманітне космополітичне меню. Особлива родзинка від  шеф-кухаря - італійська піца зі спеціального борошна, що виготовлено з пророщеної пшениці. Усі вироби випікаються у печі на дровах, що додає особливої автентичності стравам. Ну і звичайно, як можна обійтися без м'ясних і рибних делікатесів, італійської пасти, вишуканих десертів та поживних сніданків! Ми дбаємо про гостей, які надають перевагу пісним продуктам,  і підготували для них вегетаріанське меню. Ресторан NAVY - задоволення на будь-який смак!

Концерти та спеціальні події в NAVY

І як не згадати про наші локації для спеціальних подій. Наш івент-хол включає терасу площею понад 250 метрів квадратних, звідки відкриваються чудові краєвиди. Простір облаштований надсучасною апаратурою, за допомогою якої можна влаштувати 3D маппінг шоу на 360°. Загальна площа проекцій становить 400 метрів квадратних, що створює неймовірне враження доповненої реальності!

Наш концертний простір дивує не менше! Величезна сцена, потужний звук, сучасне світло, LED-екрани та дві просторі фан зони. Тут можна влаштувати масштабний музичний фестиваль, гучну вечірку, весілля чи ділову конференцію. Все залежить від вашої уяви. А для своїх гостей клуб NAVY організує яскраві шоу, концерти та свята. Слідкуйте за нашою афішою!

Літо - чудова пора, щоб завітати до нас на цілий день. Розпочинаємо зі сніданку, відпочиваємо біля водойми чи басейну, влаштовуємо смачні перекуси просто в шезлонгу, вечеряємо в  ресторані у супроводі розважальної програми. Переконані, що ви до нас повернетесь! Адже літо і порт відпочинку NAVY - це практично синоніми! Працюємо щодня для вашого задоволення!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код