Категорії Інформація
Каси Додати подію
28 лютого 2017

DE PHAZZ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Freedom Hall (Фрідом Хол)
м. Київ, вул. Кирилівська, 134

Про подію

Німецька група De Phazz знову в Україні!

Унікальні і загадкові музиканти з Хайдельберга виступлять для жителів столиці на сцені концерт-холу "Freedom" цієї зими! Найпроникливіша і вишукана інструментальна музика, яку ви тільки могли чути - ось, чим будуть пестити струни вашої душі De Phazz. Яскраві і експресивні образи музикантів, віртуозне виконання і неймовірно глибокий голос солістки Пет Епплтон підкорили серця багатьох меломанів у всьому світі. Встигніть придбати квиток на концерт De Phazz в Києві!

Доля майбутнього джазу

Саме так розшифровується своєрідна назва культового бенду. Це справжня інтелектуальна музика, що складається з переплетення відтінків джазу, лаунджа і тріп-хопу. З українською публікою група знайома давно і завжди вдячно відноситься до її відданості й щирості. Можливо, тому в 2012-му році, коли наша футбольна команда з Севастополя не пройшла у Вищу лігу, вокалістка вирішила підтримати спортсменів і присвятила їм пісню «The Ball Is My Friend» з альбому «Audio Elastiqe», який був презентований в тому ж році на їх севастопольському концерті.

Які сюрпризи приготували для нас De Phazz на цей раз? Дізнайтеся все в перших рядах, відвідавши їх масштабний концерт, який відбудеться вже 28-го лютого! Швидко купити квитки, а також ознайомитися з анонсами інших цікавих музичних заходів, можна на нашому сайті.

© utv

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код