Категорії Інформація
Каси Додати подію
День Чоловіків
13 березня 2021

День Чоловіків

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Docker-G pub
м. Київ, вул. Ігорівська / Набережно-Хрещатицька, 13/5

Про подію

“День чоловіків” в Києві!

13 березня 2021 року у Docker-G pub відбудеться вечірка “День чоловіків” в Києві! Ти витримав усі жіночі примхи Восьмого березня, колючки від троянд в пальцях, печене куряче філе в шлунку і бульбашки від брюту в носі. Ти точно заслужив на реабілітацію і бруталіті терапію на нашому паті. Тут все для тебе - смажна ковбаса, калорійні бургери, пиво і віскі, а головне - чоловіча українська музика, яка зцілить твою душу.

Вечірка для справжніх чоловіків

Для всіх справжніх чоловіків у цей вечір співатимуть справжні легенди! Київські панки “Ансамбль КЦ”, які запалять своїми хітами.

Ска-панк гурт «The Cash», відео якого набрали вже понад мільйон переглядів в YouTube, заспіває усім про бабло, музло і тьолок

Львівський гурт «Бетон», автор неймовірного хіта «По помитому», вперше виступить в українській столиці і зіграє все, що  рвало вам мозки. Цю подію неможна припустити!

Щоб потрапити на вечірку “День чоловіків” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 150 до 600 гривень. Ще  більше подій шукайте у нашій афіші Києва.

Де відпочити після Восьмого березня в Києві? На вечірці  “День чоловіків”!

  1. Брутальна компанія
  2. Чоловіча музика
  3. Жирна і смачна їжа
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код