Категорії Інформація
Каси Додати подію
День Закоханих під Зоряним небом Київського Планетарію! OPEN DOOR 20:00
14 лютого 2024

День Закоханих під Зоряним небом Київського Планетарію! OPEN DOOR 20:00

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «Планетарій»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

Кохання безмежне та вічне як Всесвіт, воно допоможе подолати буремні часи… !

14 лютого Київський Планетарій стане місцем, де відкриється таємничий та омріяний портал кохання, а романтичне побачення під зорями перетвориться на справжнє диво за будь-якої погоди. Неземна хвиля цього неймовірного почуття підхопить кожного, подарує неймовірні враження та дозволить на пару годин відволіктися від тяжких думок .

Для Вас, закоханих чи бажаючих зустріти свою половинку, ми підготували унікальну мультимедійну повнокупольну програму формату «ВСЕ ВКЛЮЧЕНО»:

ТИ - СЕРЕД ЗІРОК! У нас Ви відчуєте себе справжніми Зірками!

· Професійні фотографи біля тематичних фотозон, вловлять найкращі почуття між вами та залишать на згадку сувенірний магніт з вашими спільними фото.

· Зверніть увагу «Open Door»! Пригощаємо без обмежень напоями в теплій музичній атмосфері живого звучання скрипки та саксофону.

· У Зоряній Залі на Вас чекає насичена розважальна програма під романтичні яскраві проекції на найбільшому куполі країни, що перенесуть Вас у простір любові та пристрасті!

· Продовжимо наш вечір кохання на новій локації, де на Вас чекатиме іноді запальний, а іноді романтичний танцювальний майстер-клас чи довірлива розмова з келихом шампанського…

Гармонійне поєднання оригінальної музичної програми про космічну вічність кохання з найсучаснішими технологічними можливостями чекає на вас у Київському Планетарії! Подаруйте Вашій близькій людині незабутній вечір в атмосфері романтики та зоряного сяйва!

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь-якому разі не будуть втрачені*.

*У разі відміни(зупинки) програми у зв’язку з повідомленням про повітряну тривогу, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує, що квитки на програму, під час якого оголошена повітряна тривога можуть бути використані повторно на будь-яку іншу програму Планетарію, відповідно до номіналу та необмежено в часі!

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код