Категорії Інформація
Каси Додати подію
Derrick Walker
28 листопада 2021

Derrick Walker

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Docker-G pub
м. Київ, вул. Ігорівська / Набережно-Хрещатицька, 13/5

Про подію

Derrick Walker у Києві! 

28 листопада 2021 року у стінах Docker-G pub на глядачів чекає концерт самого Derrick Walker у Києві. Зберігач традицій справжнього американського блюзу родом із самої Оклахоми, блискучий автор і виконавець, король гармоніки та саксофоніст. У його різноманітній музичній програмі на глядачів цього вечора чекають найнеймовірніші хіти американських ретро-стилів: прозвучать як його блюзові шедеври, так і композиції в жанрі фанку і навіть традиційного соулу.

Концерт американського блюзмена

Однак відколи Деррік відкрив для себе електронну музику, він додав абсолютно незвичні нотки в звучання найвідоміших стилів. Цей автентичний носій американської музики змусить вас тремтіти від передчуття свого виступу, тому що таке круте музичне асорті з новими елементами ви точно не почуєте більше ніде у цьому світі. Ну хіба що у придорожніх забігайлівках Оклахоми, та й то не факт.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт реально крутого Derrick “Big” Walker у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. У нас для вас заготовлено ще безліч концертів в афіші Києва, перегортайте стрічку сайту на Контрамарці 

Де послухати справжнього американського блюзмена в Києві? На сольному виступі неповторного Derrick Walker

  1. Знаток народних традицій
  2. Крутий блюзмен та музикант
  3. Засновник стилю електро-блюз
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код