Категорії Інформація
Каси Додати подію
Free Love
20 січня 2023

Free Love

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Мала зала Театру "Замок на Горі"
вул. Грушевського, 1А

Про подію

УВАГА: Вистава тільки для дорослих. У ній відсутні нецензурна лексика, сцени сексу та насильства, проте ми наполягаємо, що ця вистава для аудиторії 18+

FREE LOVE – ця тема привертала до себе увагу творців усіх часів та народів. Яка природа Кохання та яка його ціна? У чому полягає справжня FREE LOVE? Чим людина може пожертвувати заради Кохання і чи варто здійснювати ці жертви? Кожен глядач знайде у виставі свої власні відповіді на ці вічні запитання.

Романтична мелодрама та детектив – в одному флаконі. Жінка з очима гізехського сфінкса та червоними губами вампіра, чоловіки – дуже різні, але всі пристрасні та яскраві, які один за одним йдуть з його життя, щоб з'явитися знову на сторінках її щоденника.

Неоднозначні судження героїні "зачеплять" жінок і дуже здивують чоловіків.

Перша прем'єра вистави відбулася 14 червня 2018 року у Київській фортеці

1. Унікальна вистава, яка не ставить жоден інший театр у світі, хоча вона за мотивами повісті "Останні сторінки з щоденника жінки", за якої знято кілька відомих фільмів, зокрема один з них виробництва Франції.

2. Грандіозна робота актриси Олександри Кравченко, організатора та керівника театру-студії "Veritas" та учасниці багатьох інших творчих проектів

3. Вже перевірено: майже дві години вистави для глядачів відбуваються на одному подиху, адже на сцені відбувається безліч подій, переплетення сюжетних ліній, це детектив та мелодрама в одному флаконі.

4. МОНОДРАМА, яка абсолютно спростовує існуючу упереджену думку, що "нуднішою за монодрами може бути тільки жіноча монодрама")))))

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код