Категорії Інформація
Каси Додати подію
Disclosure
16 березня 2022

Disclosure

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

Disclosure в Києві!

16 березня 2022 року в концертному залі Stereo Plaza (Стереоплаза) вас чекає перший виступ дуету Disclosure в Києві. Брати Говард і Гай Лоуренс - саме ці імена стоять за псевдонімом, - представлять столичній публіці і гостям свій останній альбом Energy. Третій за рахунком студійний лонгплей побачив світ 28 серпня 2020 року, а цієї весни він нарешті прозвучить на столичному майданчику наживо. Брати виросли в музичній сім'ї в Британії і їх перший альбом Settle (2013) вже приніс їм номінацію на Греммі. Причому, ця традиція зберігалася з кожним їх наступним студійним релізом.

Перший виступ дуету Disclosure

Створити свої перші хіти брати пробували за образом і подобою музики, яку активно слухали в невеличкій комірчині над аукціонним будинком свого батька. За задумом авторів це повинні були бути електронні треки "з поп структурою", які хлопці активно завантажували в колись популярну соціальну мережу MySpace. У підсумку хіт таки дався взнаки - трек з вокалом запрошеного Сема Сміта забрався на 11-е місце британського чарту UK Singles Chart в 2012 році. Буквально через рік справи різко пішли в гору і хітів ставало все більше.

Щоб потрапити на концерт дуету Disclosure в Києві, купуйте квитки у нас на сайті і в касах столиці. Решта музичних відкриттів та концерти в афіші Києва шукайте на нашому сайті kontramarka.ua.

На яких представників електронної музики сходити в навесні в Києві? На дует Disclosure!

  1. Перший виступ братів в столиці
  2. Відомі хіти і презентація альбому
  3. Електроніка від британських хітмейкерів
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код