Категорії Інформація
Каси Додати подію
28 серпня 2020

Дивні люди. Дома добре, а в гостях безкоштовно

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7

Про подію

Дивні люди. Дома добре, а в гостях безкоштовно в Києві

Отримати дозу тонкого гумору і веселощів дуже просто! 28 серпня в день дурня, актори театру «Дивні люди» зберуться на одній сцені, щоб порадувати глядача, розсмішити і зарядить гарним настроєм. Не пропустіть прем'єру комедійного спектаклю «Вдома добре, а в гостях безкоштовно» в Києві! Ця Комедійна постановка скрасити ваш вечір і запам'ятається надовго!

Чому варто піти на виставу від театру Дивні люди?

  1. Авторські постановки, жива музика і величезна доза гумору.
  2. Можливість легко і невимушеному провести час. Дізнатися себе і посміятися над проблемами, які ми навіть не помічаємо за суєтою свого життя
  3. Емоційний підйом і гарний настрій гарантовано

В наш час, ми все рідше ходимо один до одного в гості. На жаль, ця традиція відходить в небуття. Сьогодні, похід в гості вже більше рідкість. Все частіше ми збираємося з близькими і друзями в ресторанах, кафе або кав'ярня. Так простіше і легше, є потреби готує, а потім прибирати, мити гору посуду і все таке. Однак, сидячи в будь-яких закладах, нас оточують чужі люди, шум, музика і на жаль, уже немає атмосфери для розмови по душам. Ми просто обмінюємося, якими то новинами або побіжно показуємо фото зі смартфонів.

В гостях зовсім по-іншому, вся атмосфера стає довірче. Ми можемо сміятися від душі, не переживайте, що подумають про нас люди за сусідньому столиком. Чи можемо грати в настільні ігри, танцювати, як хочеться саме нам або просто говорить годинами. А ще в гостях добре, а вдома - прибери, виперу, погладь.

Для того, щоб зробити щось добре і красиво, потрібно знати основи і правила, адже ми, купуючи техніку, дивимося на інструкції, але іноді забуваємо, що схожі інструкції є майже в всього, що нас оточує.

Так ось, якщо все-таки ми збираємося в гості до друзів необхідно пам'ятати основні правила:

Досвідчений гість йде раніше, ніж розлютив господаря.
Відходить у гості раніше, ніж гості прийдуть до вас!
Якщо будеш дотримуватися в гостях правила етикету, підеш злим, тверезим і голодним!
В гостях треба бути верблюдом ... Є і пити так, щоб, як мінімум, на тиждень вистачило.

Якщо про це пам'ятати, все навколо стане набагато приємніше і простіше. І так, давайте ходить один до одного в гості - це так здорово!

А ось до кого в гості прийдуть актори театру Дивні люди, ви зможете дізнатися на прем'єрі вистави «Вдома добре, а в гостях безкоштовно». Як завжди життєві спостереження, несподівані повороти і Віртуозні обігравання від акторів театру Артема Новикова, Юрія Громового та Віталія Сердітова. Відверті діалоги, іскрометні жарти і реалістичний перевтілення акторів на сцені подарують масу задоволення.

Театральний стендап - саме так можна охарактеризувати жанр в якому ми працюємо. Дивні люди це життєві історії, спостереження, внутрішні переживання Яким актори діляться з глядачем. Так само це унікальне поєднання того, що відбувається дії з живою музикою, яку виконують запрошені талановиті музичні колективи. Все це з часом перетворилася на симбіоз Театру і Stand up. Ось що являє собою театр Дивні люди.

Господа запрошуємо Вас в відчайдушний, але повний харизми театр «Дивні люди»!

Вистава російською мовою

Обмеження за віком 16+

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код