Категорії Інформація
Каси Додати подію
13 лютого 2021

ДИВНІ ЛЮДИ. МОЯ ДЕВУШКА МОЙ БОСС

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7

Про подію

Знижка 30% на кожен другий квиток за промокодом love30

  • Сценарій: Артем Новиков, Юрій Громовий, Віталій сердито
  • Режисер: Артем Новіков
  • Актори: Артем Новиков, Юрій Громовий, Віталій сердито

Чому варто піти на виставу від театру Дивні люди?

  1. Авторські постановки, жива музика і величезна доза гумору.
  2. Можливість легко і невимушено провести час. Дізнатися себе і посміятися над проблемами, які ми навіть не помічаємо за суєтою свого життя
  3. Емоційний підйом і гарний настрій гарантовано

Да уж ... Випадок важкий: дружина - начальник, а чоловік в підлеглих. Правда, важкий він тільки для чоловіка. Жінки-то завжди прагнули розділяти і володарювати. Чого таїти, в кожній з них живе Жанна д'Арк - в когось її більше, в когось менше. Мало того що жінки люблять приймати рішення, причому приймати за себе, свого чоловіка і за кота, так ще це нахабним чином приховують.

Цікаво, що прищеплюється їм дівчатам, це шефство над чоловіками ще з ранніх літ. У школі хлопчиків двієчників завжди підсаджували до дівчаток відмінницям. Мовляв, йому це на користь, вона його підтягне, запитає з бідолахи. І ця важлива місія їй ой як подобалася. Дівчинка відчувала себе такою ділової!

Гаразд, якщо начальник - це тільки на роботі начальник. Але хіба у вас такого не було, коли увійшов чоловік, а ось залишити свою посаду на роботі забув? І давай з дружини, дітей і навіть з кота питати точно так же, як питав весь день зі своїх підлеглих. Ось і уявіть жінку-боса будинку, коли вона забула вимкнути гальма і понеслась ... Бідний чоловік. Йому і на роботі щось не солодко, а тут ще вдома ні в одному кутку спокою немає.

Ех, тільки от увечері за вечерею говорити вже і не хочеться. Воно ж зазвичай як: зібралися за столом і давай Печалька ділитися. А у мене на роботі жах - начальник гризе, життя не дає, все йому не так. Але ж своїй дружині на неї ж спробуй пожалійся! Ще, чого доброго, без неї пропадеш, у всякі переробки, дурненький, потрапиш, помреш з голоду або, не дай бог, від того, що в брудній білизні ходити будеш ...

Тому у нас з'явився вихід з ситуації, що склалася. Ми вирішили поскаржитися на проблему Вам глядачам. І зробимо ми це прямо на сцені.

Величезна доза гумору, несподівані повороти і віртуозна гра акторів театру «Дівнi люди» Артема Новикова, Юрія Громового та Віталія Сердітова. Відверті діалоги, іскрометні жарти і звичайно ж, в кращих традиціях театру, жива авторська музика.

Театральний стендап - саме так можна охарактеризувати жанр в якому ми працюємо. Дивні люди це життєві історії, спостереження, внутрішні переживання якими актори діляться з глядачем. Так само це унікальне поєднання того, що відбувається дії з живою музикою, яку виконують запрошені талановиті музичні колективи. Все це з часом перетворилася на симбіоз Театру і Stand up. Ось що являє собою театр Дивні люди.

Господа запрошуємо Вас в відчайдушний, але повний харизми театр «Дівнi люди»!

Вистава російською мовою

Обмеження за віком 16+

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код