Категорії Інформація
Каси Додати подію
18 червня 2021

ДИВНІ ЛЮДИ. МОЗГ МОЙ - ВРАГ МОЙ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7

Про подію

“Мозг мой - враг мой” в Києві!

18 червня 2021 року в Будинку архітектора відбудеться вистава “Мозг мой - враг мой” в Києві, від театру “Дивні люди”. У кожного з нас є сотні спогадів. І ми досі пам'ятаємо, як закохалися у дитячому садку. Як перелякалися, коли розбили шибку в школі, і звідки цей слід на губі. Це пляшка горілки, яка влетіла в обличчя, бо саме нею ви з друзями  вирішили  пограти в футбол на зимових шашликах. Влучили доволі точно. Проте не в ворота. Шрам вже  майже непомітний, а спогади залишились.

Буває так, що спогади тиснуть на нас, неначе тягар. Пам'ятати - важко, позбутися неможливо, а тим часом в голові і в житті не вистачає місця для справді важливих людей і подій. Так можна і депресію впасти. Хоча, ніби нічого і не сталося. Проте, якщо покопирсатись у собі як слід, то причина обов'язково знайдеться.

Комедійна вистава у жанрі театральний стендап

Ця вистава - рух по життєвій мапі головного героя, аби віднайти головне. Те, що гріє кожного з нас. Кохання, віра у себе і у майбутнє. І звичайно, надія, яка наче вогник спалахує у сотнях людських сердець. Ось один у черзі в магазині, а ось ще один у маршрутці, в метро, на зупинці. Вогник, про який часом забуваєш, але який палає у кожному з нас.

Вистава відбудеться у жанрі театрального стендапу - діалогу с глядачами у супроводі запрошених музикантів. Щирі розповіді, дотепні життєві ситуації і власний досвід. Приходьте, буде тепло.

Щоб потрапити на виставу ““Мозг мой - враг мой” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 270 до 500 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти, коли важко на душі в Києві? На виставу “Мозг мой - враг мой”!

  1. Замислитись над життям
  2. Зрозуміти, що проблеми є у кожного
  3. Викинути зайве з голови і відчути полегшення
  • Сценарій: Артем Новиков
  • Режисер: Артем Новиков
  • Актори: Артем Новиков, Юрій Громовий
  • Вистава російською мовою
  • Обмеження за віком 16+
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код