Категорії Інформація
Каси Додати подію
21 травня 2021

ДИВНІ ЛЮДИ. ПЕРЕД РОЖДЕНИЕМ ПРОЧИТАТЬ ИНСТРУКЦИЮ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7

Про подію

Увага! Подію перенесено на 21 травня 2021 року. Усі квиткі дійсні.

“Перед народженням прочитати інструкцію” в Києві!

21 травня 2021 року в Будинку Архітектора відбудеться комедійна вистава “Перед народженням прочитати інструкцію” в Києві, від театру “Дивні Люди”. Ця вистава - сольний проект Артема Новікова. Ніхто  не просив нас народжувати. Ніхто не обирав час свого народження. Наше життя почалося майже випадково. Але, те ким ми є зараз - результат наших рішень і зусиль.

Вистава театру “Дивні Люди”

Автор і виконавець цієї вистави народився наприкінці 20 століття і встиг спробувати морозиво по 10 копійок, пограти у футбол на асфальті і зварити “Фанту” з апельсинових шкірок. Встиг навчитися грати на гітарі і фанатіти від гурту “Чиж”. Повчитися на будівельника. Попрацювати менеджером в офісі. Почати грати у театрі. Це його життя і його вибір. Але до тепер у нього виникає питання: чи могло б усе бути інакше?  А якщо б ми мали вибір, чи бодай інструкцію від життя, ще до народження, чи був би наш шлях іншим? У кожної людини є  історія і Артем Новіков розповість вам свою.

Вистава відбудеться у жанрі театрального стендапу - діалогу с глядачами у супроводі запрошених музикантів. Щирі розповіді, дотепні життєві ситуації і власний досвід. Приходьте, буде тепло.

Щоб потрапити на виставу Артема Новікова “Перед народженням прочитати інструкцію” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 270 до 500 гривень. Ще більше  вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти в Києві самому? На виставу “Перед народженням прочитати інструкцію” в Києві!

  1. Філософські роздуми про життя
  2. Затишний вечір
  3. Привід для міркувань
  • Сценарій: Артем Новіков
  • Режисер: Артем Новіков
  • Актори: Артем Новіков
  • Вистава російською мовою
  • Обмеження за віком 16+
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код