Категорії Інформація
Каси Додати подію
14 січня 2022

ДИВНІ ЛЮДИ. СЧАСТЛИВЫЕ ИДИОТОВ НЕ НАБЛЮДАЮТ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7

Про подію

"Дивні люди. Щасливі ідіотів НЕ спостерігають "в Києві

23 жовтня 2021 року в стінах Будинку Архітектора пройде театральний стендап від театру "Дивні люди" з гумористично-життєвої шоу-програмою "Щасливі ідіотів НЕ спостерігають" в Києві. Або все-таки спостерігають? А може, спостерігають, але просто не надають значення? Одне відомо точно - ідіоти в нашому житті трапляються. Якісь трапляються з нами епізодично, з іншими ми стикаємося з дня у  день, з року в рік. Ну і нарешті, власні напади ідіотизму ніхто не відміняв. Прямо боротися з підступними і чіпкими в своїх манерах Homo idioticus марно - трохи зусиль і вуаля, ти вже стаєш одним з них. А ось бути щасливим як метод таємного опору - ну ви, взагалі, спробуйте, може, пощастить.

Театралізована вистава зі стендапом

А можна просто перетворити свої переживання в веселі історії і написати про це спектакль, що ми і зробили. Перфоманс від "Дивних людей" - це байки з нашого життя, за мотивами і про мотиви. Чесно, неодмінно упереджено і з вогником про те, що турбує самих артистів і всіх нас. Іскрометні жарти, саркастичні їдкі спостереження, і само собою, в усталених традиціях театру, жива авторська музика. Корисний в будь-яких дозах симбіоз звичного театру і популярного жанру стендап-комедії став візитною карткою колективу. Вам точно варто спробувати цей формат. Ну раптом перестанете помічати ідіотів, хоча б на вечір.

Щоб потрапити на гумористично-гуманістичний перфоманс з музикою і елементами Stand Up "Щасливі ідіотів НЕ спостерігають" в Києві, купуйте квитки на сайті і в касах міста. У нас ще багато приємних комедійних вечорів і концертів в афіші Києва - дивіться нашу стрічку на Контрамарка.

Чому варто піти на новий спектакль від театру "Дивні люди" в Києві?

  1. Авторські діалоги з живим акомпанементом
  2. Доза зрілої іронії, несерйозно про наболіле
  3. Вірний шлях підібрати свій низький настрій
  • Сценарій: Артем Новіков, Юрій Громовий, Віталій Сердитов
  • Режисер: Артем Новіков
  • Актори: Артем Новіков, Юрій Громовий, Віталій Сердитов
  • Вистава російською мовою
  • Обмеження за віком 16+
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код