Категорії Інформація
Каси Додати подію
10 травня 2024

Сексу немає, але ви тримайтеся

Ціна: 290-540 грн

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7
Купити квиток
290-540 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Сексу немає, але ви тримайтеся"

Тривалість події — 120 хвилин.
10 трав., пʼятниця

Про подію

ДИВНІ ЛЮДИ. СЕКСУ НЕМАЄ, АЛЕ ВИ ТРИМАЙТЕСЯ!

в Києві! Чекаємо на вас 16 березня 2024 року о 18:00 в Будинку архітектора.

Продовжуємо підтримувати та допомогати один одному. Для психоемоційного розвантаження запрошуємо на легкі комедійні вистави від театру «ДИВНІ ЛЮДИ».

Отримати дозу тонкого гумору і веселощів дуже просто! 16 березня 2024 року, актори театру «ДИВНІ ЛЮДИ» зберуться на одній сцені, щоб поговорити про те, що було важливим у мирному житті і обов’язково буде, а також порадувати глядача, розсмішити і зарядити гарним настроєм. Не пропустіть комедію «Сексу немає, але ви тримайтеся!» 16 березня 2024 року в Києві!

Яскрава, весела, смілива комедія від чоловіків з театру «ДИВНІ ЛЮДИ» покаже та розповість про відмінності між статями, про стереотипи та помилки, яким часто піддаються люди. Вічна тема Чоловіків та Жінок розкривається з нового боку.

Як писав Джон Грей, чоловіки з Марса, а жінки з Венери. Справді, відмінностей у нас дуже багато, але багато спільного. Існує безліч стереотипів, які завжди є істинними. Наприклад, кажуть, що чоловіки менш балакучі, і якщо вони збираються разом, то для того, щоб обговорити важливі справи. А жінки неодмінно пліткують та обговорюють чоловіків. Але не тут було! Тільки послухайте, про що говорять чоловіки після робочого дня, коли збираються в барах відпочити, ті ще пліткарі та базікани…

Комедія "Сексу немає, але ви тримайтеся!" стане справжнім одкровенням для жінок та веселою постановкою для чоловіків. У героях ви впізнаєте себе чи своїх близьких, зможете оцінити себе з боку та посміятися з знайомих життєвих ситуацій. Несподіваний сюжет, відверті діалоги, блискучі жарти та реалістичні перетворення акторів на сцені подарують масу задоволення!

Величезна доза гумору, несподівані повороти і віртуозна гра акторів театру «ДИВНІ ЛЮДИ». Відверті діалоги, іскрометні жарти і звичайно ж, в кращих традиціях театру, жива авторська музика.

Театральний стендап - саме так можна охарактеризувати жанр в якому ми працюємо. Дивні люди - це життєві історії, спостереження, внутрішні переживання якими актори діляться з глядачем. Так само, це унікальне поєднання того, що вистави відбуваються у взаємодії з живою музикою, яку виконують запрошені талановиті музичні колективи. Все це з часом перетворилося на симбіоз Театру і Stand Up. Ось що являє собою театр «ДИВНІ ЛЮДИ».

Панове, запрошуємо Вас в незвичайний, але повний харизми театр «ДИВНІ ЛЮДИ»!

Вистава українською мовою. Обмеження за віком 16+

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код