Категорії Інформація
Каси Додати подію
09 квітня 2022

Двоє бідних румунів, що говорять польською

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр на Печерську
м. Київ, вул. Немировича-Данченка, 5

Про подію

"Двоє бідних румунів, що говорять польською" в Києві!

У Театрі на Печерську запрошують на гостру соціальну комедію "Двоє бідних румунів, що говорять польською" в Києві за п’єсою Дороти Масловської. Наші герої вирішили залишити модну тусовку і вирушити у подорож автостопом. І звичайно, їм зустрічаються подорожні, справжня колекція соціальних типажів.

Сучасна соціальна комедія

Мова героїв реальна як саме життя. Телевізійний сленг, культурні штампи сьогодення, молодіжний жаргон. Наша історія - відображення змін, що невідворотно відбуваються в сучасній людині, трансформація її  системи цінностей і не завжди на краще. Ми так само є частиною цього процесу, адже живемо тут і зараз, у суспільстві, яке нас оточує, серед сенсів, які нам пропонують чи не щохвилини. Приходьте за роздумами і сміхом. Бо життя кумедне!

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виставу "Двоє бідних румунів, що говорять польською" в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти компанією у Києві? На виставу "Двоє бідних румунів, що говорять польською"!

  1. Сучасно і весело
  2. Розумно і дотепно
  3. Цікаво і несподівано
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код