Категорії Інформація
Каси Додати подію
Двоє на гойдалках
09 жовтня 2023

Двоє на гойдалках

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр на Подолі
Андріївський узвіз, 20Б, Київ

Про подію

“Двоє на гойдалці” в Києві!

У театрі на подолі відбудеться вистава “Двоє на гойдалці” в Києві. Наші герої - чоловік і жінка. Самотні у величезному місті. “Велике яблуко”, як називають Нью-Йорк. Але тепла тут вистачає зовсім не кожному. Одного вересневого вечора в одній квартирі пролунав телефонний дзвінок. У наш час це може бути випадкове повідомлення в месенджері або помилковий лист. Але саме так почалася їхня історія нової надії. Жвава незібрана Гітель, яка так хоче подарувати своє кохання цьому великому розгубленому чоловіку, чиї душевні рани не загоїлись.

Вистава в стилі джаз

Ця історія трапилася у величезному Нью-Йорку. Але вона могла статися у будь-якому іншому великому місті. «Самотність не знає тиші», - говорив Жан Кокто. І герої вистави — танцівниця Гітель Моска та її випадковий знайомий адвокат Джеррі Райн зненацька і раптом стають близькими людьми. Вони тягнуться один до одного. Спочатку просто від самотності, тому що ні на нього, ні на неї ніхто не чекає вдома. Що ні він, ні вона не здригаються від довгоочікуваних телефонних дзвінків. Що ні він, ні вона не проводять довгі вечори з тим хто їм дорогий. Їх кидає з однієї крайності до іншої, вони роблять один одному боляче, але продовжують триматися один за одного. Ця зустріч перевертає все їхнє життя!

Випадкова пара — нестійкі, як на гойдалці стосунки. Вони допомогли один одному вижити, повірити в себе, знайти справжнє бажання жити. І все ж, чи не пройшли вони повз любов? Вирішувати глядачам.

У ролях:

  • Гітель-Тетяна Шляхова
  • Джері-Олексій Зубков

Режисер-постановник-Тетяна Аркушенко

Художник-сценограф-Юлія Завулична

Продюсер-Вікторія Назарова

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код