Категорії Інформація
Каси Додати подію
ЄСЕНІН: ЗАДИХАЮЧИСЬ У ТЕМРЯВІ
11 грудня 2021

ЄСЕНІН: ЗАДИХАЮЧИСЬ У ТЕМРЯВІ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

INVERIA EVENT SPACE
вул. Володимирська, 49А

Про подію

“Єсенін: задихаючись у темряві” в Києві!

11 грудня 2021 року в INVERIA EVENT SPACE відбудеться авторська вистава режисера та виконавця головної ролі  Олександра Хоменка “Єсенін: задихаючись у темряві” в Києві. Тема класичної літератури для артиста зовсім не нова. Він став викладати у Європейському центрі ім. Пушкіна ще у 18 років, що тоді було рекордом. Його лекції-вистави - це захоплююча суміш з артистизму та цікавої низки ретельно відібраних фактів. Окрім Пушкіна автор звертався і до особистості Гумільова, йому належить вистава-антиутопія “Світ Після: ’96”. Не дивуйтесь, якщо ви зустрінете Олександра Хоменка просто посеред столичної вулиці, коли він читає вірші своїх улюблених поетів - як завжди, натхненно і талановито.

Вистава-лекція Олександра Хоменка

Для більшості Сергій Єсенін дотепер залишається простим хлопчиною з неймовірним поетичним талантом. Але чи не ця особливість була головним джерелом всіх демонів поета, які призвели до трагічної та загадкової смерті? Цього вечора ми будемо говорити про долю генія та народного лірика, передчасна загибель якого залишила нащадкам чимало запитань.

Ще зовсім юним молодий автор потрапив у бурхливе столичне життя, повне можливостей і спокус. Несподіваний успіх, прихильність жінок, вразлива натура та нестримна енергія молодості. Чи могло це все втриматись всередині Сергія Єсеніна і не вибухнути? Певно, що ні. І вірші були тими яскравими гарячими метеорами, які виринали у простір і визивали бурхливу реакцію публіки. Однак особисті проблеми поета цікавили сучасників набагато менше, аніж його творчість.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на лекцію-виставу “Єсенін: задихаючись у темряві” в Києві від Олександра Хоменка, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти відпочити цікаво і з користю в Києві? На лекцію-виставу Олександра Хоменка!

  1. Разом поміркувати над життям відомого поета
  2. Послухати вірші Єсеніна у талановитому виконанні
  3. Поринути в атмосферу поетичного вечора за келихом вина
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код