Категорії Інформація
Каси Додати подію
Я, війна і пластикова граната
15 травня 2024

Я, війна і пластикова граната

Ціна: 250 грн

Театр на Печерську
м. Київ, вул. Немировича-Данченка, 5
Купити квиток

Замовити квитки на "Я, війна і пластикова граната"

Тривалість події — 90 хвилин.
15 трав., середа

Про подію

Жанр: Короткі історії на фоні війни

Анотація: 24 лютого наше життя докорінно змінилося. Хтось лишився без домівки, хтось вимушено поїхав за кордон, хтось узяв зброю до рук, хтось почав волонтерити.

«Я, війна і пластикова граната» — цикл коротких історій про людей, які шукають способів адаптації до нової реальності. Кожен із них стоїть перед вибором: поїхати, або залишитися, боротися або переховуватись, рятувати себе чи допомогти ближньому. Це історії з «тилу»: з глибин харківського метро, з блокпостів спальних районів столиці, з окупованих передмість, з телеграм-чатів та розмов із померлими. Це історії про любов і ревнощі, про турботу і безпомічність, про розгубленість і надію на те, що «у цьому новому світі, в якому ми опинилися, теж можна грати у футбол, їсти персики і посміхатися».

Режисерська група: Олександр КРИЖАНІВСЬКИЙ, Ігор РУБАШКІН

Драматургія: Ніна ЗАХОЖЕНКО

Музичне рішення: Тетяна ХОРОШУН, Андрій МЕРХЕЛЬ

Сценографія: Таїсія КАРАСЬ

Відеоарт: Денис БЄЛЯЄВ

Актори: Ігор РУБАШКІН, Григорій БАКЛАНОВ, Ольга ЦІЦІЛІНСЬКА, Юрій ВУТЯНОВ, Руслан СОКОЛЬНИК, Анна РОМАНОВА, Кароліна МРУГА, Григорій НАУМОВ.

Реалізовано за підтримки Goethe-Institut / Фінансування здійснюється зі Стабілізаційного фонду культури та освіти 2022 Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код