Категорії Інформація
Каси Додати подію
Агні Парфене - Ave Maria
30 березня 2024

Агні Парфене - Ave Maria

Ціна: 200 грн

Кірха Святої Катерини
м. Київ, вул. Лютеранська, 22
Купити квиток

Замовити квитки на "Агні Парфене - Ave Maria"

30 бер., субота

Про подію

Антологія блискучих композицій класичної та сучасної музики присвячених Діві Марії, за участю хору, солістів, інструментального ансамблю та органу.

Прославляючи Діву-Марію,молитви до неї направляли душі композиторів у різні століття -  до Бога,світла,гармонії та народжувались мелодії в яких, як в дзеркалі відображались тонкі закони всесвіту, віри та мистецтва.

Образ Діви  Марії,приклад материнства,жертовної любові, кротості і смиренності,у всі часи викликало хвилювання та трепет.

В концерті – перформансі, у виконанні хору, солістів, його величності органу прозвучать шедеври: Рікардо Коччанте, Джуліо Каччіні, Франца Шуберта, Й.С.Баха - Ш.Гуно, П.Масканьї, Еніо Маріконе, Цезаря Франка, Луїджі Луцці, Карла Дженкінса, Ко Мацухіто та  інших.

У виконанні хору «Хрещатик», українською мовою звучатимуть фрагменти поетичного циклу Райнера Марії Рільке «Життя Діви Марії».

Програма буде особливо цікава любителям та поціновувачам сакральної музики оскільки виконуватиметься напередодні Свята Великодня за західним обрядом.

кларнет — Любомир Струць

скрипка — Марія Семеляк

перкусії — Ярослав Смаль

концертмейстер — Віктор Бондаренко

поезію читає — Денис Калгін та Марія Семеляк

хормейстер — Наталія Косінська

Художній керівник та головний диригент, заслужений артист України — Павло Струць

Генеральний директор, заслужений діяч мистецтв України — Сергій Дзюбенко

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код