Категорії Інформація
Каси Додати подію
18 лютого 2022

Як загинув Гуска

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський академічний театр ляльок
м. Київ, вул. Грушевського, 1А

Про подію

“Як загинув Гуска” у Києві!

У Київському академічному театрі ляльок відбудеться вистава для дорослих “Як загинув Гуска” в Києві,  за твором Миколи Куліша. Виставу створено з нагоди ювілею Театру ляльок та до 125 -річчя з дня народження письменника.

Трагікомічна вистава для дорослих

Часто буває так, що загибель для людини - це не фізичне знищення, а знищення її звичного світу. У 1917 році загинула ціла епоха і разом з нею - сотні великих особистостей і сотні тисяч маленьких. Як вижити у цьому світі мороку і туману? Де сховатися від катастрофи, що безповоротно насувається на кожного з нас? Кинутись у вир подій чи стояти осторонь? Це питання, на яке кожен чоловік має відповісти сам. А у дівчат свої завдання  і виклики. І найголовніше питання, незалежно від історичного моменту, як вийти заміж? Наречених катастрофічно не вистачає, а на виданні цілих сім сестер. Тож, ким би не був їх один на всіх кандидат, йому не позаздриш.

Щоб потрапити на виставу “Як загинув Гуска” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від  80 до 200 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти в Києві? На виставу “Як загинув Гуска”!

  1. Театр ляльок для дорослих
  2. Оригінальна постановка
  3. Вистава про буремний вибір у буремний час
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код