Категорії Інформація
Каси Додати подію
Alessandro Safina
02 грудня 2022

Alessandro Safina

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Україна
вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

Alessandro Safina у Києві!

2 грудня 2022 року столичний палац “Україна” запрошує гостей на виступ тенора Alessandro Safina у Києві! Алессандро народився в італійському місті Сієна і досить рано виявив свій співочий дар. Вже дев'ять років майбутній оперний співак почав заняття музикою і став захоплюватися  класикою. Надалі він вступив до музичної академії, а в юнацтві закінчив знамениту флорентійську консерваторію імені Луїджі Керубіні. Першим досвідом на великій сцені для тенора стала головна партія Родольфо в опері Дж. Пуччіні "Богема", яку він успішно відіграв. Цей виступ відкрив для нього шлях до найпрестижніших світових концертних залів.

Концерт тенора з Італії

Вражаючі вокальні здібності Алессандро принесли йому успішну творчу співпрацю з композитором Романо Мусумарра, а також дуети з відомими світовими поп-зірками, такими як Елтон Джон, Род Стюарт, Сара Брайтон та багатьма іншими. Співпраця з Романо вилилася в кілька чудових альбомів, які були дуже тепло прийняті публікою, а дуети з популярними виконавцями стали невід'ємною частиною концертної діяльності артиста. Крім регулярних концертів для широкої публіки, Сафіна виступав для королеви Англії Єлизавети II у Королівському вар'єте, для Папи Івана Павла II та принца Монако Реньє.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт знаменитого італійського тенора зі світовим ім'ям Алессандро Сафіна у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Багато інших яскравих музичних концертів в афіші Києва доступні на сторінках Контрамарки.

Куди піти любителю італійської оперної школи у Києві? На виступ Алессандро Сафіна! 

  1. Вокальна зірка зі світовим ім'ям
  2. Приголомшливий голос та оперна школа
  3. Найкращі композиції в одному концерті
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код