Категорії Інформація
Каси Додати подію
19 березня 2022

Амадеус

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3

Про подію

"Амадеус" у Києві!

Київський національний академічний театр оперети запрошує глядачів на драматичну оперу “Амадеус” у Києві за п'єсою британського драматурга П. Шеффера. З творцем можна зробити будь-що, але він не вмирає, якщо виконують його твори. У Антоніо Сальєрі все йшло порівняно добре, поки в його життя і музичну сферу не увірвався юний геній. Моцарт приніс у музику те шаленство, яким і сам любив керуватися у своєму житті. І наш благочестивий старший брат розуміє, що цього рівня йому не дано досягти Богом.

Драматична опера

До того моменту Сальєрі легко примелькався при дворі, він прагне й далі не давати ходу творінням Амадея. При цьому віденський придворний композитор був захоплений його творами. Не даючи спуску своєму молодому супернику, Антоніо розуміє, що швидше за все цей бій буде ним програний. Навіть у хворобі і у забутті, геній Моцарта продовжує створювати музику. І створювати потужно, з натиском та поза всіма канонами. Залишається єдиний шанс на посмертну славу – змусити всіх повірити, що це він убив Моцарта.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на музично-театральну постановку “Амадеус” у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах столиці. Інші вистави в афіші Києва чекають на своїх глядачів на сторінках нашого порталу.

На яку сучасну оперу піти у Києві? На драматичну музичну виставу "Амадеус"!

  1. Відоме історичне протистояння
  2. Незвичайне авторське трактування  відносин
  3. Феєричне видовище за мотивами самої п'єси
  • Переклад з англійської Олександра Степанова
  • Режисер - Максим Голенко
  • Диригент - Сергій Голубничий
  • Художник – Володимир Карашевський
  • Художник з костюмів - Ольга Левченко
  • Балетмейстер – з. а. України Максим Булгаков
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код