Категорії Інформація
Каси Додати подію
11 жовтня 2019

Андрій Кошман «Твої очі…»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Мистецький центр «Шоколадний будинок»
м. Київ, вул. Шовковична, 17/2

Про подію

Концерт музики українських композиторів: Андрій Кошман (баритон), Ігор Рябов (рояль).

У концерті прозвучать арії та солоспіви, а також фортепіанні твори українських композиторів. Ви почуєте вокальні твори Мирослава Скорика, Якова Степового, цикл солоспівів Бориса Лятошинського на слова Івана Франка, добре впізнавані мелодії Анатолія Кос-Анатольського, сповнені драматизмом твори Георгія Алчевського, героїчну арію Богдана з опери «Богдан Хмельницький» Костянтина Данькевича, пісню Миколи з опери «Наталка Полтавка», а також обробки відомих українських народних пісень Федора Недененка, Миколи Шульмана, Миколи Лисенка і не лише.

Виконавці:

  • Андрій Кошман — баритон, соліст формації Nova Opera. Його виконання вирізняє яскравий тембр та витончена інтерпретація вокальних творів. Освіту здобув у Національній музичній академії України у класі Валерія Буймістера. Андрій спеціалізується на виконанні сучасної музики, також в його репертуарі провідні баритонові партії в класичних операх «Дон Жуан» Моцарта, «Севільський цирульник» і «Шлюбний вексель» Россіні, «Євгеній Онєгін» та «Іоланта» Чайковського, «Алєко» Рахманінова, «Телефон» Менотті, «Уявлення про душу і тіло» Кавальєрі, «Богема» Пуччіні та не лише. З 2014 року Андрій Кошман у складі формації Nova Opera взяв участь у прем’єрах сучасних опер «Коріолан», «IYOV», «BABYLON», «ARK», «Wozzeck», «НепрОсті», «AEROPHONIA» та «ГАЗ». Упродовж останніх сезонів він виступав на таких європейських та американських майданчиках як Віденьска філармонія, Македонський театр опери та балету, театр Шекспіра у Гданську, Львівський національний театр опери та балету, Національна опера України, театр HERE в Нью-Йорку на фестивалі сучасної опери PROTOTYPE, голландський Rotterdamse Schouwburg та Новий театр Люксор на фестивалі Operadagen Rotterdam, на якому в травні 2018 відбувся його сольний концерт. У грудні 2018 в Києві у Великій залі Національної музичної академії України відбувся його перший сольний концерт у супроводі симфонічного оркестру.
  • Ігор Рябов — музикант, який має свій особистий погляд на твори які він виконує, та професійно інтерпретує стилі різних епох та напрямків. Його індивідуальність яскраво проявляється, як у мініатюрах, так і у п’єсах великої форми. Уміння одночасно відображати кілька ліній розвитку допомагає йому виявити в кожному творі багатоплановість драматургії. У своїй грі він органічно поєднує спонтанність творчих рішень з тонким музичним смаком. Ігор Рябов почав навчання у Київській Середній Спеціалізованій Музичній школі ім. Лисенка у класі Ірини Олексіївни Ліпатовой, а закінчував її в класі професора Ігоря Михайловича Рябова. Після вступу в Національну музичну академію України Ігор продовжив своє навчання в класі Сергія Ігоровича Рябова, продовживши традиції своєї музичної династії. Нині Ігор активно концертує у різних залах України та світу: Національна філармонія України, Будинок органної та камерної музики, Концертний зал Школи Люсі Мозес (Нью-Йорк), Меркин Холл (Нью-Йорк), Зал імені Глазунова Петербурзької Національної Консерваторії (Санкт-Петербург), Концертний зал Острови Родос (Греція), малий зал Білоруської державної філармонії (Мінськ), Великий зал Білоруської державної академії музики (Мінськ), музей «Панчо Владигерова» (Софія), Моажень Холл (Фундан, Португалія).
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код