Категорії Інформація
Каси Додати подію
JONY
01 грудня 2021

JONY

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Спорту
м. Київ, Спортивна площа, 1

Про подію

JONY в Києві!

1 грудня 2021 року в Палаці Спорту відбудеться неймовірний концерт хіп-хоп виконавця JONY в Києві! Широкому загалу він відомий своїм мега-хітом “Аллея”, який зібрав вже понад 95 мільйонів переглядів на YouTube! Пісня була написана буквально за одну ніч і стрімко увірвалася в мережу інтернет. Перша платівка виконавця «Список твоих мыслей» дотепер утримує топові позиції музичного чарту AppleMusic.

Великий сольний концерт в Палаці Спорту

2020 рік став напрочуд плідним для JONY. Він отримав перемогу у номінації премії Жара MusicAward “Прорив року” і “Нові обличчя. Музика” OK! Awards. У серпні минулого року відбувся реліз другого альбому "Небесные розы". А вже у 2021-му JONY став кращим артистом по версії Новое Радио Awards.

Можливо, секрет такого успіху в особливому ліризмі виконавця та у поєднанні запальних бітів та східних мотивів, а ще у неймовірній щирості кожної композиції. JONY завжди співає до кожного слухача особисто, а від його голосу по шкірі пробігають мурашки. Однак, живий виступ - це задоволення, від якого точно неможливо відмовитися!

Щоб потрапити на великий сольний концерт JONY в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від  до гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з дівчиною в Києві? На великий сольний концерт JONY в Києві!

  1. Почути наживо усі головні хіти
  2. Відчути всю міць таланту та харизму артиста
  3. Влаштувати незабутньо чуттєвий та романтичний вечір

JONY пісні:

  • “Аллея”
  • “Комета”
  • “Лали”
  • “Ты беспощадна”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код