Категорії Інформація
Каси Додати подію
Анна Герман "Коли цвітуть сади"
27 серпня 2021

Анна Герман "Коли цвітуть сади"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7

Про подію

"Анна Герман" Коли цвітуть сади "в Києві!

27 серпня 2021 року на сцені Будинку Архітектора для вас пісні з репертуару Анни Герман співає Владислава Вдовиченко з програмою "Коли цвітуть сади" в Києві. Анна Герман, найвідоміша польська актриса і співачка німецького походження, запам'яталася багатьом як символ цілого покоління і зірка, яка особливо яскраво сяяла на сценічному небосхилі і в повсякденному житті. Ніжний і зворушливий голос виконавиці, чий спів порівнювали з ангельським, зачаровував і полонив слухачів, а репертуар став невід'ємною частиною культурної спадщини цілої епохи.

Концерт пісень Анни Герман

Владислава Вдовиченко, яка виконала сім пісень польської зірки за кадром серіалу «Анна Герман. Таємниця білого ангела », надзвичайно переконлива в своєму втіленні творчої спадщини співачки. Вражаюча схожість з великою артисткою прослизає не тільки в манері співу та вокалі сучасної виконавиці. Навіть події її життя загадково пов'язані з яскравою і повною труднощів долею Анни Герман. Так, наприклад, чоловік великої співачки Збігнєв Тухольский, як знак визнання її творчості, подарував Владиславі Вдовиченко брошку Анни, що передавалася в родині по жіночій лінії. 

Щоб потрапити на концерт пісень Анни Герман "Коли цвітуть сади" в Києві, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Безліч інших цікавих концертів в афіші Києва дивіться на сторінках Kontramarka.ua.

Де почути пісні великої зірки в Києві? На концерті "Анна Герман" Коли цвітуть сади "!

  1. Неймовірна схожість і проникливе виконання пісень зірки
  2. Наживо прозвучать пісні, які пам'ятають, люблять і жадають почути
  3. Теплі спогади і ностальгічні моменти цілого покоління

Прозвучать пісні Анни Герман:

  • «Надежда»,
  • «Когда цвели сады»,
  • «Нежность»,
  • «Эхо любви»,
  • «А он мне нравится»,
  • «Гори, гори, моя звезда»

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код