Категорії Інформація
Каси Додати подію
Annisokay
13 травня 2023

Annisokay

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Volume Club
вул. Гарматна, 26\2

Про подію

Annisokay у Києві!

13 травня 2023 року на майданчику столичного Volume Club зустрічайте німецьких знаменитостей пост-хардкору Annisokay у Києві. Назва колективу — це завуальована відповідь на запитання “Annie, are you okay?” із композиції Smooth Criminal короля поп-музики Майкла Джексона. Музична творчість гурту не позбавлена своєї відомої родзинки. Група вдало чергує забійні жорсткі партії з легкими мелодійними вставками. Крім того, в їх хітах характерне комбінування одразу двох вокальних ліній: екстремальний спів, характерний для жанру, і чистий вокал, який вдало вступає з ним у розмову.

Концерт німецьких майстрів хардкору

А ще колектив на тлі інших представників metalcore та trancecore напрямків виділяє широке використання семплів, аж до того, що масовані атаки на межі фолу просто гіпнотизують слухача. Виступає команда цілком у стилістиці своєї музики: забійно, енергійно з неймовірним драйвом, тож у глядачів не буде шансу виринути хоч на мить із цього божевільного потоку семплювання та жорстких гітарних рифів.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт гурту Annisokay у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Ще більше чудових музичних подій в афіші Києва дивіться у нас на сторінках порталу.

На концерт яких заряджених представників хардкору піти у Києві? На виступ гурту Annisokay із Німеччини

  1. Відомий музичний почерк
  2. Відмінне поєднання забою та мелодики
  3. Насичений енергійний виступ
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код