Категорії Інформація
Каси Додати подію
31 серпня 2019

Armenian Jazz. Marietta Arushanyan feat. Crocodile Project

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
м. Kиїв, вул. Симона Петлюри, 4

Про подію

31 серпня — авторський проект Armenian Jazz від молодої української джазової співачки Маріетти Арушанян і колективу Crocodile Project в Caribbean Club Concert-Hall.

  • яскравий мікс етно-джазу, фанку та фьюжну
  • авторські композиції
  • музична програма, яка чарує душевністю і заряджає енергією
  • ідеальний вечір для романтичного побачення або зустрічі з друзями

«З дитинства я вбирала в себе вірменські національні традиції. Вірменська музика для мене — це музика моєї душі, ніжний дотик до культури, традицій мого народу. Мені дуже хочеться донести до слухача нехай невеликий, але все ж такий значущий фрагмент вірменської музики і культури. Я хочу розкрити багатогранність культури свого народу, який тісно пов’язаний з усіма світовими культурами, в тому числі і української, тому я з нетерпінням чекаю майбутній концерт!», — поділилася Маріетта Арушанян.

Маріетта Арушанян — українська співачка вірменського походження. Маріетта активно виступає на джазових фестивалях, а в 2017 році зайняла 1 місце в проекті Jazz-kolo. З музичним колективом Crocodile Project співачка почала співпрацювати 2 роки тому.

31 серпня музиканти представлять програму Armenian Jazz, що складається з авторських пісень Маріетти в стилі «етно», а також інструментальних фанк- і фьюжн- композицій Артура Решетова — лідера Crocodile Project.

На гостей чекає легкий джазовий вечір в затишній атмосфері Caribbean Club Concert-Hall. Дозвольте собі трохи відпочити та розслабитися посеред робочого тижня!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код