Категорії Інформація
Каси Додати подію
29 березня 2023

Арсен Мірзоян

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Арсен Мірзоян та його Великий весняний концерт у Києві

В Жовтневому Палаці у Києві відбудеться Великий весняний концерт Арсена Мірзояна, де співак цілих 2 години буде співати тільки для вас та ваших близьких. Живий звук, фантастична атмосфера, світлові спецефекти, неймовірний вокал співака – все це на вас чекає вже 29 березня.

Купуйте квитки на цю подію та на інші концерти у Києві на нашому сайті.

Про творчість та майбутній концерт «Сталевого голосу України»

Романтичні, пристрасні та драйвові – це саме ті слова, які повністю описували творчість співака до війни. Згадайте лише композиції «Бувай малий», «Вінні-Пух», «Королева» чи «Джеральдіна». Цими піснями захоплювались, їх слухали вдома та на роботі, у свята та просто так у парку. Та що казати? Вони й досі є найулюбленішими для багатьох, хто шанує творчість Арсена Мірзояна.

Сьогодні концепція пісень співака змінилася, хоча це не дивно, враховуючи ситуацію в рідній країні. Тепер в його творчості знайшлося місце стражданню, сльозам та водночас войовничості та віри у перемогу. Не можна стриматись, коли слухаємо «Моя країна», «Вальс Ірпінь» та пісні про Херсон. Та, мабуть, не треба стримувати себе  й тим паче на концерті. Давайте разом заспіваємо з Арсеном Мірзояном та відпустимо все негативне, щоб мати сили жити, творити, перемагати!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код