Категорії Інформація
Каси Додати подію
BADBADNOTGOOD
21 червня 2022

BADBADNOTGOOD

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арт-завод Платформа
м. Київ, вул. Біломорська, 1

Про подію

BADBADNOTGOOD у Києві!

21 червня 2022 року на майданчику столичного Арт-заводу “Платформа” відбудеться перший виступ джазового колективу BADBADNOTGOOD у Києві! Цей бенд не надає значення звичним кордонам та умовностям: у його роботах чутно і нотки справжньої рок-н-рольної свободи, і навіть мотиви панкового заколоту. Головна місія музикантів вже точно виконана. Вони змогли показати весь дивовижний спектр різноманітності цього надзвичайно місткого стилю, пройшли шлях від звичайної кавер-групи до володарів престижної музичної премії Grammy. І нині вони вперше виступлять у нашій столиці. Та ще й зі своїм новим альбомом "Talk Memory".

Концерт із презентацією альбому “Talk Memory”

Їхній новий лонгплей “Talk Memory” абсолютно ні з чим не порівняти. Це суто завершена, вражаюча робота зі своєю захоплюючою атмосферою, де приділено увагу кожному інструменту. Але цільність ця складається з численних фрагментів, чи вони є лише музичними, чи виключно емоційними. Тут важко по-справжньому здивуватися, адже над альбомом працювали справді круті джазові музиканти, які здобули славу вже кількох поколінь розбірливих джазових шанувальників.

"Ми вивчаємо музику різних епох, постійно оглядаємось на попередні покоління. Я думаю, що це головна думка “Talk Memory” - вчитися у старших людей у всіх сферах, співпрацювати з ними. Зображувати цей досвід. Так що наш новий альбом можна назвати таким собі факелом , який ми передамо наступному поколінню", - кажуть BADBADNOTGOOD.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виступ джазового колективу BADBADNOTGOOD у Києві, купуйте квиток на сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва завжди чекають на вас на сторінках нашого сайту.

На який джазовий концерт сходити зі своїми друзями у Києві? На перший великий концерт BADBADNOTGOOD!

  1. Крутий джазовий колектив
  2. Забійний настрій на літо
  3. Топові музичні хіти
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код