Категорії Інформація
Каси Додати подію
Бережіть Флорес
23 травня 2024

Бережіть Флорес

Ціна: 300 грн

Театр Юного Глядача (ТЮГ)
вул. Липська, 15/17
Купити квиток

Замовити квитки на "Бережіть Флорес"

Тривалість події — 80 хвилин.
23 трав., четвер

Про подію

"Бережіть Флорес" у Києві!

Театр Юного Глядача представляє до уваги своїх гостей виставу “Бережіть Флорес” у Києві. Постановка виходить з сучасної комедійної п'єси Н. Саймона. Що дозволяє жінці відчути власну глибинну суть? Що допомагає, а що заважає відчути зсередини себе настрій? Першоджерел, як відомо, у нашому всесвіті лише два, а значить, межі однієї статі починаються рівно там, де закінчуються межі іншої. Отже, для досягнення загальної гармонії зусилля бути собою повинні докладати як жінки, так і чоловіки.

Не зовсім комедія про сім'ю

І ось у житті нашої героїні настав штиль. Неприємний тривалий розпад шлюбу, та й вік зовсім не той, щоб впевнено почуватися ринку відносин. І начебто життя завмерло, звичні схеми давно втратили свою адекватність і просто вигоріли в потоці обставин, що змінюються. Все підготовлено для ненависті до себе та затяжної депресії. Але доля дарує жінці трьох навіжених подруг та двох гарячих іспанських життєлюбів. Чим закінчиться ця дотепна комедія, і чи навчиться Флорес почуватися щасливою і чарівною квіткою, ми дізнаємося лише переглянувши спектакль.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на сучасну трагікомедію “Бережіть Флорес” у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Втім, у нас ще багато незвичайних вистав в афіші Києва, стежте за новинками театру в стрічці нашого порталу.

На постановку якої п'єси про стосунки зводити свою пару у Києві? На спектакль за п'єсою Н. Саймона "Бережіть Флорес"

  1. Задуматися про життя і своє місце в ньому
  2. Іронічна гра та вдумлива режисура
  3. Дотепний погляд на стосунки у парі
  • Тривалість вистави – 2 години
  • Рекомендований вік - 16+
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код